free download 78 travel guides written by experts

Peste 500 de copii au voluntariat in campania COPIII DAU MAI DEPARTE

Peste 500 de copii au devenit voluntari in campania COPIII DAU MAI DEPARTE pentru a se infiinta primul Centru Gifted Education pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei in Romania. Ne-au emotionat lucrarile voastre, fantezia, orginialitatea cu care ati realizat aceste frumoase lucrari de arta!

Ieri am expediat ultimul set de 300 de certificate de voluntar…. Pentru unii dintre voi este probabil primul certificat de voluntar din viata, dar speram sa fiti incurajati sa fiti prezenti si in alte campanii sociale, pentru ca alti semeni ai vostri au nevoie de voi, au nevoie sa le dati mai departe bunatate, speranta si incurajari pentru a da si ei mai departe.

Voi, copiii, sunteti primii care ati raspuns apelului nostru. Va multumim sincer!

Va invitam pe toti sa vedeti poze superbe ale expozitiei ce a avut loc pe 31 mai in"Cismigiul Copiilor" – un eveniment organizat de ArCUB, cu ocazia zilei Internationale a Copilului – si scanuri ale sutelor de lucrari pe care le-au donat copiii, de o deosebita frumusete si puritate in expresie.

Speram sa va bucurati si dvs. asa cum si noi ne-am delectat privirile.

Vom re-edita campania, sperand ca toti mai multi oameni vor alege sa ne sprijine sa infiintam pentru copii primul Centru Gifted Education…

Bucuresti, 10.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *