free download 78 travel guides written by experts

Peste 450 de persoane au urmat programele de EMBA ale Facultatii Internationale a Universitatii

Sheffield, CITY College in Romania

Pe 1 octombrie 2014, la reședința Excelenței Sale Ambasadorul Marii Britanii, Domnul Paul Brummell, a avut loc Reuniunea anuală Sheffield Alumni, eveniment cu tradiție începând din 2006, primul an de activitate al Facultății Internaționale a Universității Sheffield, CITY College în România. Până în prezent peste 450 de alumni cu funcții de middle și top management au urmat programele de Executive MBA ale Facultății Internaționale a Universității Sheffield, CITY College.

Facultatea Internațională a Universității Sheffield, CITY College a organizat ediţia a opta a reuniunii comunităţii sale locale de alumni, la care au participat peste 150 de persoane, printre care actuali și foști cursanți ai programului Executive MBA Sheffield, studenți la Master și studenți licențiati (BA), reprezentanți din companii private, dar și reprezentanți media.

Gazdele evenimentului au fost Excelența Sa Ambasadorul Marii Britanii, Domnul Paul Brummell și Alina Toader, Country Manager, Facultatea Internațională a Universității Sheffield, CITY College. Acestora li s-au alăturat și reprezentanți ai corpului profesoral, precum, Dr. Leslie Szamosi, Directorul Academic al programului EMBA Sheffield, membru al Asociației de MBA (AMBA) și Prof. Stelios Kehaghias, Senior Lecturer în Management Strategic și Marketing Strategic.

„Educația a devenit din ce în ce mai importantă la nivel mondial și pentru a face față noilor provocări economice este foarte important ca forța de lucru să aibă acces la studii de înaltă performanță. Prin prezența sa în Sud-Estul Europei, Facultatea Internațională a Universității Sheffield, CITY College oferă pentru mii de tineri oportunitatea de a studia pentru a obține o diplomă britanică de top. Programul de Executive MBA îi ajută pe aceștia să devină viitori lideri în țările de origine sau în regiune. Sunt impresionat de numărul mare de alumni ai Facultății Internaționale a Universității Sheffield, CITY College în România”, a declarat Excelența Sa Ambasadorul Marii Britanii, Domnul Paul Brummell.

Reuniunea anuală a fost o ocazie pentru cei prezenţi să se revadă, să îşi reamintească experiența EMBA-ului Sheffield şi succesele proiectelor în care au fost implicați.

“Reuniunea Sheffield Alumni 2014 a fost organizată din dorinţa de a păstra o legătură cu foştii absolvenţi de Executive MBA, pentru a promova realizările profesionale ale acestora în rândul actualilor cursanţi, dar şi pentru a perpetua identitatea şi valorile uneia dintre cele mai apreciate instituţii de învăţământ superior din lume. Suntem onoraţi că mulţi reprezentanţi ai comunităţii de alumni ai EMBA Sheffield ocupă funcţii de conducere în companii de top din România“, a declarat Alina Toader, Country Manager, Facultatea Internaţională a Universității Sheffield, CITY College.

“Programul Executive MBA al Facultății Internaționale a Universității Sheffield, CITY College este un punct de inflexiune în evoluția mea. Pe lângă dobândirea unor competențe profesionale la nivel conceptual și strategic, precum și a imaginii integrative a unei companii și pârghiilor care o activează, MBA-ul m-a ajutat să rafinez abilități secundare legate de auto-disciplină, perseverență și răbdare. După finalizarea acestui program pot spune cu încredere că atitudinea și abordarea sunt cele care fac diferența. Asemenea escaladării unui munte, călătoria este dificilă, energia trebuie drămuită, senzația din vârf merită tot efortul, iar experiența escaladării își revarsă beneficiile în timp” a declarat Ioana Caloianu, fostă absolventă de MBA, actual Project Management Office Director, UNIQA Asigurări SA.

Bucuresti, 03.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *