Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Peste 35.000 de viziere donate până acum de Rubin 2000. Printr-un parteneriat cu Platforma UNITED, o inițiativă UNTOLD Nation, 6000 de viziere ajung în Maramureș

Campania #viziereRubin2000 continuă

În luna aprilie Rubin 2000, firma deținătoare a Pam Bijuterii, importator și distribuitor autorizat de echipamente Laser Trotec și stampile Trodat în România, s-a angajat să realizeze și să doneze 50.000 de viziere acolo unde este nevoie de ele. Între timp, peste 35.000 de viziere au fost deja realizate și donate la nivel național la spitale, clinici, cămine de bătrâni, benzinării, cabinete veterinare și în multe alte locuri.

Printr-un parteneriat cu Platforma UNITED, o inițiativă UNTOLD Nation, 6000 de viziere au fost produse în ultima săptămână și vor ajunge la spitalele și clinicile din Maramureș.

„Am răspuns cu bucurie propunerii celor de la UNITED de a realiza 6000 de viziere care să ajungă la clinicile și spitalele din Maramureș. Le mulțumim partenerilor noștri pentru sprijinul acordat. 6 voluntari din partea UNITED au ajutat la realizarea în timp record a vizierelor de protecție ce vor ajunge în Maramureș”, a spus Bruno Alexandru Lehr, Director General Rubin 2000.

Rubin 2000 - Platforma UNITED, o initiativa UNTOLD Nation

Vizierele donate de Rubin 2000 până acum au ajuns la Spitalul Clinic Colentina, la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu, Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, Institutul Național Matei Balș, Spitalul Orășenesc Pucioasa, Spitalul Municipal Moreni, Spitalul din Targoviste, Serviciile de Ambulanța București-Ilfov, la Institutul Oncologic “Prof. Dr. Al. Trestioreanu”, cămine de bătrâni, clinici veterinare, centre de dializă, Spitalul Militar ROL 2 Otopeni și în multe alte locuri.

#viziereRubin2000

În afară de aceste clinici și spitale, Rubin 2000 a decis sa doneze și pachete de câte 5 viziere tuturor celor care au nevoie de ele. S-au primit numeroase solicitări de la persoane din diverse instituții – spitale, clinici, benzinării, lucrători comerciali, pensionari sau familii cu copii etc. – care au fost onorate, fiind livrate gratuit peste 1500 pachete cu câte cinci viziere în București și la nivel național.

„Am început prin a ne implica în campania #scutpentruspitale a asociației „Zi de Bine”, dar am remarcat rapid că este nevoie de viziere în foarte multe locuri. Am răspuns prompt solicitărilor pe care le-am primit la telefon sau pe email la sales@rubin2000.ro și astfel am putut să ne asigurăm că vizierele ajung rapid la cei care au nevoie de ele”, a spus Florin Pantelimon, owner Rubin 2000.

„Ne-am dorit să putem oferi, în urma cererilor și mesajelor primite, viziere de protecție gratuit cât mai multor persoane cărora le-ar putea fi de folos, de aceea am realizat pachete de câte cinci pe care le-am expediat sau distribuit direct în Bucuresti celor care ne-au solicitat un asemenea pachet telefonic sau pe email. Am remarcat astfel cât de multe instituții și persoane fizice se confruntă cu lipsa vizierelor și ne-am bucurat că am putut să ajutăm să fie mai protejati în această perioadă. Campania #viziereRubin2000 continuă!”, a declarat Bruno Alexandru Lehr, Director General Rubin 2000.

Rubin 2000 donatie viziere de protectie

„Vom continua să producem și să donăm viziere până atingem obiectivul propus, de 50.000 de viziere donate”, a adăugat Florin Pantelimon. „O astfel de campanie de donări era absolut necesară dacă ținem cont de contextul și situația în care ne aflăm cu toții si de reacțiile apreciative pe care le-am avut până acum de la cei care au primit aceste viziere. Suntem fericiți că ne putem implica și că putem ajuta!”

Rubin 2000 va continua campania de realizare și donare a vizierelor. Detaliile vor fi actualizate permanent pe paginile de Facebook: Rubin 2000 și Pam Bijuterii.

Rubin 2000, companie ce anul acesta sărbătorește 20 de ani de activitate, este importator și distribuitor autorizat în Romania al echipamentelor de gravură, marcare și decupare laser Trotec, al ștampilelor Trodat și de materiale de prelucrare publicitare. Compania deține în același timp brandul și lanțul de magazine Pam Bijuterii.

#viziereRubin2000 #viziereRubin #BineImpreuna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *