metalshow

Peste 3000 de tineri au vizionat pana acum filme in aer liber la Costinesti

StudentFilmWeekend se pregateste pentru a patra saptamana de proiectii gratuite de film la Costinesti, in Piateta Radio Vacanta. Weekend-ul trecut, peste 1000 de spectatori s-au teleportat direct in anul 2154 in lumea fantastica de pe Pandora si au ras cu John Travolta si Robbin Williams. StudentFilmWeekend se va desfasura in perioada 23 iulie – 29 august. Datorita conditiilor meteo nefavorabile, organizatorii au fost nevoiti sa anuleze proiectia de duminica seara. Weekend-ul viitor doritorii sunt asteptati din nou la film, la malul marii. Proiectiile au loc in Piateta Radio Vacanta, aflata langa Obelisc, incepand cu ora 21.30. Intrarea este libera, accesul fiind permis tinerilor peste 18 ani.

Vinerea trecuta StudentFilmWeekend a adus din nou filmele bune in piateta Radio Vacanta din statiunea Costinesti. Dragostea dintre Jake si Neytiri, limba Na’vi, cultura pandoriana au atras spectatorii sa vizioneze din nou superproductia semnata James Cameron. Comedia a fost si ea la loc de cinste si a starnit hohote de ras care au rivalizat cu sunetul valurilor, din fundal. Concursurile cu premii oferite de catre parteneri s-au transformat in sarea si piperul evenimentului, fiind un important punct de atractie.

Este a doua saptamana in care studentii sunt invitati sa participe la concursul “Cel mai tare viral”, initiat de StudentBank.ro powered by Raiffeisen Bank. Participantii trebuie sa realizeze un filmulet de maxim 3 minute, sa se inregistreze pe www.studentfilmweekend.ro in perioada 1 – 31 august si sa posteze filmuletul pe pagina FaceBook a StudentBank intre 1 si 7 septembrie. Castigatorii vor fi anuntati pe 15 septembrie. La concurs pot participa doar persoanele care detin calitatea de studenti in anul universitar 2009 – 2010.

Doritorii pot urmari intregul program al evenimentului pe www.studentfilmweekend.ro. Intrarea este libera, dar rezervata persoanelor peste 18 ani! Evenimentul este organizat cu aprobarea Biroului de Turism pentru Tineret (BTT), in parteneriat cu Primaria Costinesti si cu sprijinul Ursus Breweries, Lay’s, StudentBank.ro – powered by Raiffeisen Bank si Romtelecom.

Asa cum ne-a obisnuit deja, evenimentul are o puternica amprenta educationala, legata de stilul de viata al studentilor. Campania „Afla-ti echilibrul!” a fost si in acest weekend alaturi de tinerii din Costinesti si a oferit premii pentru cei care stiu cum sa se distreze fara a consuma alcool in exces.

Ursus Breweries a decis sa se alature initiativei StudentFilmWeekend din dorinta de a le arata tinerilor ca berea consumata cu masura poate contribui la momentele placute din viata lor. Prin actiunile campaniei “Afla-ti echilibrul!”, Ursus Breweries va vorbi participantilor la eveniment despre implicatiile consumului de alcool. Lansata odata cu website-ul www.desprealcool.ro, rolul campaniei “Afla-ti echilibrul!” este de a transmite un mesaj de responsabilizare tuturor tinerilor care asorteaza o bere racoroasa unei zile calduroase, in compania prietenilor.

Incepand de maine, tinerii vor putea viziona alte filme de box office in Piateta Radio Vacanta, incepand cu ora 21.30.

Evenimentul este organizat de Media Image Factory si CharityGift.ro cu aprobarea Biroului de Turism pentru tineret (BTT) si in parteneriat cu Primaria Costinesti, cu sprijinul Ursus Breweries, Lay’s, StudentBank.ro – powered by Raiffeisen Bank si Romtelecom.

Partener media principal Kiss Fm. Parteneri media: Adevarul de Seara Constanta, Constanta TV, Zile si Nopti, Constanteanul.com, Studentie.ro, RegieLive.ro, OnlineStudent.ro, Metropotam.ro, 9am.ro, PresainBlugi.ro, Port.ro, Roportal.ro, Stiridebine.ro si Bucuresteni.ro.

Bucuresti, 12.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *