free download 78 travel guides written by experts

Peste 250 de participanti au fost prezenti la conferintele NetCamp

Pe data de 5 decembrie 2007 a avut loc primul eveniment dedicat strategiilor si noilor tendinte in mediul online, NetCamp. Peste 250 de participanti au fost prezenti la conferintele desfasurate in cadrul NetCamp, care a avut loc la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti. Evenimentul a fost organizat de Evensys, iar partener principal al evenimentului a fost Microsoft, alaturi de Orange, Beko, Adobe si Nokia. Invitat special in cadrul evenimentului a fost Hugh MacLeod (gapingvoid), unul dintre cei mai apreciati bloggeri din lume. Alaturi de el au fost invitati Rodrigo Sepulveda Schulz (Vpod.tv), Miel Van Opstal (Microsoft), Mihai Crasneanu (Grey Juice Lab), Nir Manor (Onmax) si Eirik Solheim (NRK).

Radu Ionescu (Managing Partner, Kinecto), Cristian Mezei (Managing Partner, Kondiment Konversion), Oana Solca (Web Shop & Web Care Marketing Manager, Orange Romania) si Dragos Manac (Lead Operations, SNS) au sustinut de asemenea prezentari despre subiecte de actualitate pentru practicienii mediului online, precum dificultatile la care trebuie sa faca fata jucatorii online si profesionistii in marketing, conceptul de “web 2.0” sau modele de succes in afaceri.

In paralel cu conferintele NetCamp, in sali diferite,  a avut loc si competitia NetStart-Up, in cadrul careia 20 de proiecte au fost prezentate in fata unui juriu format din specialisti in mediul online si antreprenori. Juriul a ales cinci proiecte finaliste, care au fost prezentate in cadrul finalei Netstart- Up. Aceasta a avut loc dupa conferintele NetCamp, iar proiectul care s-a bucurat de cea mai mare incredere a publicului a castigat marele premiu in valoare de 1000 de euro din partea Microsoft, precum si console XBOX si licente de soft din partea Adobe.

“Evenimentul NetCamp a fost un adevarat succes, reunind 310 participanti pe parcursul intregii zile (conferinte si competitia NetStart-Up). Cei prezenti au avut ocazia de a cunoaste specialisti internationali de talie mondiala, care au discutat despre subiecte relevante pentru industria de profil din mediul online. NetStart-Up a atras de asemenea foarte multa atentie, juriul a apreciat calitatea proiectelor, proiectul castigator are foarte mult potential de dezvoltare, atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere logistic, iar membrii juriului au avut ocazia de a cunoaste tineri antreprenori, la inceput de drum, cu multe idei si dorinta de afirmare pe piata.”, spune Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys Consult.  

NetCamp a reunit practicieni locali si regionali din sfera Internetului, telecom, software, media sau advertising, precum si persoane interesate de oportunitatile de dezvoltare oferite de mediul online. Evenimentul s-a bucurat de prezenta unor vorbitori de top atat la nivel local, cat si mondial.

Bucuresti, 6.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *