free download 78 travel guides written by experts

Peste 25 de trupe s-au inscris in cursa pentru marele trofeu al Cupei Presei la Cantat Tuborg 2009

{mosimage}Tuborg va aduce şi în acest an Cupa Presei la Cântat, un eveniment cu tradiţie în rândul jurnaliştilor din România. Ediţia din acest an se anunţă a fi una dintre cele mai reuşite, cu un număr record de înscrieri în concurs: 28 trupe şi-au anunţat participarea în competiţia pentru marele trofeu.

"Cupa Presei la Cântat este unul dintre evenimentele la care participăm cu mare drag în fiecare an şi care se pliază perfect pe principalele valori ale mărcii Tuborg – libertate şi muzică. Suntem siguri că şi această ediţie se va bucura de succesul ediţiilor precedente şi că vom reuşi să aducem pe scenă cele mai bune voci din presa românească, oferind tuturor participanţilor şi invitaţilor o seară minunată în compania muzicii, a berii de calitate şi a distracţiei între prieteni.", a declarat Shachar Shaine, Preşedinte Tuborg România.

Cea de-a şaptea ediţie a Cupei Presei la Cântat va avea loc marţi, 30 iunie 2009, începând cu ora 19:30, la Hard Rock Cafe, iar oficiile de gazdă vor fi asigurate de către cunoscuţii Mihai Morar şi Daniel Buzdugan.

"Cupa Presei la Cântat se numără printre evenimentele cele mai dragi nouă, în cadrul cărora avem ocazia de a ne întâlni cu un număr mare de colegi din presă şi, totodată, genul de eveniment la care nu avem nicio şansă să ne plictisim. Suntem onoraţi să continuăm colaborarea cu Tuborg şi în acest an.", a declarat Daniel Buzdugan.

Trupele înscrise în concurs vor avea la dispoziţie 5 minute pentru a convinge prin prestaţia lor juriul, care în această ediţie îi are drept membrii pe Mircea Vintilă – Preşedintele Juriului, Alexandra Ungureanu, Zoli Toth, Smiley (Simplu), Bodo (Proconsul) si Cornel (Vunk).

Ca în fiecare an, Tuborg invită în scenă şi o trupă consacrată care va anima atmosfera. Pentru această ediţie, membrii trupei Viţa de Vie îşi vor asuma responsabilitatea destinderii participanţilor la concurs, prin susţinerea unui concert special.

Premiul cel mare va fi oferit în acest an de agenţia de turism Aerotravel Lufthansa City Center, care a pregătit o surpriză celor care vor fi declaraţi câştigătorii Marelui Trofeu al ediţiei din acest an a evenimentului Cupei Presei la Cântat Tuborg.

"Ne bucurăm să putem participa la acest eveniment alături de Tuborg, sperăm că surpriza pe care am pregătit-o câştigătorilor să fie un plus binevenit pentru vacanţa de vară. Suntem siguri că vom asista la un spectacol pe cinste şi în acest an şi le urăm mult succes tuturor celor înscrişi în concurs.", a declarat Claudia STAN, Director Marketing Aerotravel Lufthansa City Center

Bucuresti, 25.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *