free download 78 travel guides written by experts

Peste 25 de companii va asteapta la Expo Jobs Bucovina

Incepand de de miercuri, 27 iunie 2012, ora 09:00, la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava, va asteptam la cel mai mare targ de locuri de munca din Bucovina – Expo Jobs Bucovina.

In cadrul evenimentului vor fi prezente peste 25 cele mai importante companii din Bucovina, care vor oferi peste 90 de locuri de munca atat din tara cat si din strainatate. Dintre ele putem enumera: Egger Romania, Groupama, Loial Impex, Generali Asigurari, Continental Hotels, Centrul de Cariera Krevin, Best Western Bucovina – Club de Munte, Auto Schunn, Carrefour, Easy Call, Allianz Tiriac, Revine Impex, Taco Loco, Modin, Fontur, Nereida, Nord Scala si multe altele.

Cea de a doua editie a Expo Jobs Bucovina este organizata de Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Shopping City Suceava, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Suceava, Inspectoratul Teritorial de Munca Suceava si Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava, in perioada 27 – 28 iunie 2012, si va putea fi vizitata zilnic intre orele 09:00 – 18:00.

Acest eveniment este realizat cu scopul de a pune la dispozitia participantilor personal avand calificare conform cerintelor, iar potentialilor angajati locuri de munca potrivite cu pregatirea lor profesionala.

Mai multe informatii despre manifestare puteti gasi pe www.ccisv.ro/jobs.

Bucuresti, 26.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *