metalshow

Peste 2000 de oameni alearga duminica pentru femeile cu cancer la san, in parcul Tineretului

Îmbracă tricoul roz și participă și tu!

Cu 1000 de proteze mamare oferite, peste 12.000 participanți în ultimii 4 ani, peste 115 companii participante, Asociația Casiopeea își continuă și în 2014 misiunea de a sprijini femeile cu cancer la sân din România și a le reda speranța la o viață normală prin donarea de proteze mamare.

Duminică, 28 septembrie, de la ora 10.00 alergăm în cadrul Marșului și Crosului Casiopeea!

Sumele obținute din participări sunt destinate exclusiv achiziționării de proteze mamare, ce vor ajunge la o parte din femeile care au suferit o mastectomie. Listele sunt lungi și ne dorim să le acoperim pe toate, de aceea invităm familiile, companiile, copii și adulți deopotrivă să meargă sau să alerge duminică alături de cei peste 2000 de înscriși până la ora actuală.

Am pregătit participanților multe surprize, dansuri, cântece, concursuri, premii și multă energie pozitivă, precum și întâlniri cu vedete dragi, prietenii Casiopeea. Înscrierile se fac pe www.casiopeea.org sau direct în ziua cursei de la 08:30. Toți participanții vor primi tricoul roz al cursei iar doamnele un voucher gratuit pentru efectuarea unei ecografii mamare sau mamografii. Să nu uităm ca mamografiile regulate constituie cea mai eficientă metodă de prevenție împotriva cancerului mamar, iar România se află pe ultimul loc în UE la screeninguri adică testările pentru depistarea cancerelor.

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor și sponsorilor: GDF Suez, Decathlon România, Nestle, Veolia, Renault Romania, Avon și GSK, Lafarge. Mulțumim de asemenea MC-ului nostru, Mirela Rețegan care ne va mobiliza și energiza cu cântece, glume și multă voie bună. (www.mirelaretegan.ro)

Vă invităm să vizionați teaserul „Casiopeea și prietenii susțin femeile cu cancer la sân” https://www.youtube.com/watch?v=mwqtAncoShk și mulțumim celor fără de care realizarea acestui clip nu ar fi fost posibilă: Medeea Marinescu, Monica Davidescu, Maia Morgenstern, Dorian Boguță, Nicolai Tand si familia, Ruxandra Dragomir, Anca Oreviceanu – Renault si Adriana Marinoiu – Decathlon România.

Clipul integral al campaniei va putea fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=4n8Tr-woZnk&list=UUThhXBprbubh6zASXmQP7ZQ, începând de mâine.

Învingătorii poartă roz! Participă și tu, înscrie-te azi și vino alături de noi în parcul Tineretului să susținem cauza roz!

Bucuresti, 26.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *