cleaning show 2021

Peste 200 saloane de infrumusetare pe frumusetze.ro

La mai putin de o luna de la 1 iunie 2007, data lansarii oficiale, frumusetze.ro gazduieste peste 200 saloane de coafura, frizerie, cosmetica, make-up, tatuaje, body painting, solar, sauna, masaj, remodelare corporala, aerobic si fitness din tot Bucurestiul, printre care vizitatorii pot cauta foarte usor, dupa mai multe criterii pe o interfata construita intuitiv.
Intri pe frumusetze.ro, alegi serviciile care te intereseaza intr-o zona care te avantajeaza, alegi sa fie deschise cand ai tu timp si chef si verifici facilitatile sa ti se afiseze doar cele cu aer conditionat si minibar, ca altfel, pe caldura asta nu prea ti-ar arde de salon ­čÖé

Daca iti atrage atentia un salon il adaugi la “saloane retinute”. O sa iti ceara sa te inregistrezi intai, insa e foarte simplu, alegi user, parola, scrii e-mailul si apesi trimite. Dupa ce ti-ai ales un salon si ai beneficiat de serviciile lui, frumusetze.ro vrea sa stie cum a fost!

Intri pe “Spatiul tau” la “Saloane retinute” si in dreptul salonului respectiv apesi butonul “muta la saloane vizitate”.  Aici poti da note de la 1 la 5 dupa 6 criterii si poti scrie cateva cuvinte despre ce impresie ti-a lasat salonul daca ai fost prima oara sau cum l-ai regasit.

Daca tot te afli in “Spatiul tau” te invitam sa facem cunostinta.  Completeaza-ti profilul personal si poti concura saptamanal pentru a castiga un serviciu oferit de unul dintre saloane sau produse de la partenerii frumusetze.ro.

Ca user inregistrat veti fi notificat prin newsletter in legatura cu noutatile de pe site.

Bucuresti, 25.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *