free download 78 travel guides written by experts

Peste 150 de participanti asteptati la prima conferinta regionala de comert electronic

Peste 150 de participanţi sunt aşteptaţi pe 9 februarie la deschiderea ecomTIM, prima conferinţa regională de e-commerce din România.

Manageri de magazine online, companii de servicii web, specialişti în marketing, turism sau media şi-au anunţat participarea în prima zi a conferinţei care va fi deschisă de Adrian Orza, viceprimar al Municipiului Timişoara şi de Dorin Boerescu, CEO 2Parale, organizatorul ecomTIM.

Programată pentru intervalul 9-10 februarie 2011, conferinţa ecomTIM reuneşte la Timişoara unii dintre cei mai buni specialişti din online.

Portofoliul de vorbitori care vor fi prezenţi la ecomTIM este format din specialişti precum Dan Bulucea (Google România), Marius Ghenea (Asociaţia Română a Magazinelor Online), Cem Tunakan (Groupon România), Daniel Nicolescu (GECAD ePayment), Cristian Manafu (The Connector), Doru Panaitescu (consultant&trainer online), Dorin Boerescu (2Parale) şi Alin Popescu (Avocatnet).

Marţi este ultima zi de înscrieri în care doritorii mai pot beneficia de reduceri. Studenţii şi elevii pot participa la prima zi a conferinţelor cu o reducere de 50%, trebuie doar să se înscrie şi să prezinte carnetul de student/elev ştampilat pe anul în curs.

Organizat de 2Parale, cea mai mare reţea de afiliere din România, ecomTIM este structurat în două zile de noutăţi, sugestii şi idei de dezvoltare a afacerilor online. Prima zi este dedicată conferinţelor despre fenomenul e-commerce în România, iar cea de-a doua zi cuprinde două sesiuni de workshop-uri, desfăşurate în paralel, adresate oamenilor de afaceri şi marketer-ilor.

Mai multe detalii despre eveniment, vorbitori, sponsori şi subiectele discutate sunt disponibile la adresa www.ecomtim.ro.

Bucuresti, 08.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *