free download 78 travel guides written by experts

Peste 1000 de timisoreni au participat la a cincea editie a Zilelor Portilor Deschise Timisoreana

Fabrica de Bere Timișoreana și-a deschis porțile pentru a cincea oară, oaspetii avand ocazia să vadă cum se face berea cu o tradiție de aproape 300 de ani. În cele patru zile, peste 1000 de vizitatori au avut ocazia să afle tainele fabricarii celei mai indragite beri din Romania, Timisoreana.

Berarii din fabrica Timişoreana au îmbrăcat pentru patru zile straiele de ghid, pentru a împărtăşi pasionaţilor de bere meşteşugul şi dăruirea din spatele fiecărei halbe de bere ce a ieşit pe porţile Primei Fabrici de Bere din România.

Vizitatorii au aflat despre ingredientele şi etapele de fabricare ale berii Timişoreana, trecând împreună prin procesele de Fierbere, Fermentare, Maturare, Filtrare şi Îmbuteliere, chiar în locurile în care acestea au loc.

„În cadrul Zilelor Porților Deschise Timișoreana oferim vizitatorilor oportunitatea de a observa întreg procesul de fabricare a berii. Credem că este important să fim transparenți, să arătăm modul în care producem berea Timișoreana la cele mai înalte standarde de calitate si siguranta, prin intermediul oamenilor care fac acest lucru zi de zi cu daruire.”, detaliază Cristina Gherman, Senior Brand Manager Timisoreana.

Zilele Porţilor Deschise au reprezentat o ocazie specială pentru generaţiile anterioare de berari ai fabricii Timişoreana să îşi revadă colegii care lucrează în continuare în fabrică, colegi cărora le-au lăsat moştenire pasiunea şi meşteşugul fabricării berii şi alături de care au dus mai departea povestea berii Timişoreana, de aproape 300 de ani. Ei s-au reunit şi au făcut împreuna un tur de fabrică, retrăind clipele în care, sub bagheta lor, butoaie şi sticle pline de Timişoreana luau drumul meselor şi caselor timişorenilor şi românilor din toată ţara.

Cu toate că vizitele s-au încheiat, fabrica de bere Timișoreana ramâne alaturi de prietenii săi prin fiecare halbă de bere proaspătă Timişoreana şi se pregăteşte de ediţiile viitoare ale Porţilor Deschise. Pentru că aşa cum a făcut-o de aproape trei secole, la Timişoreana povestea merge mai departe.

Bucuresti, 23.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *