metalshow

Peste 1000 de persoane s-au inscris la Testul de afacereza

Peste 1000 de persoane s-au inregistrat pe site-ul  www.afacereza.ro, in primele trei zile de la lansarea campaniei de inscriere in concurs. Toti au trecut cu brio de prima etapa a procesului de selectie raspunzand corect  la intrebarile de pe site-ul dedicat emisiunii.

Preselectia a constat in trei intrebari cu specific economic si mai multe variante de raspuns. Pentru a participa la emisiune, toti cei care au raspuns corect vor fi invitati, in ordinea inscrierilor, la selectia finala. Aceasta ultima etapa a procesului de selectie va consta intr-un test de cultura economica format din 10 intrebari. Maine, 21 martie vor da acest test primii care s-au inscris pe www.afacereza.ro. Emisiunea, gazduita de Sorin Freciu, va fi lansata pe 31 martie si se va desfasura în fiecare saptamana de luni pana joi, între orele  21.30 –  22:00, la The Money Channel. In fiecare emisiune vor participa 3 concurenti, care vor avea posibilitatea sa castige 1000 de euro pe zi sau 15 000 de euro pe luna. 

Testul de afacereza este primul concurs de cultura de economica din Romania, ce isi propune sa testeze si sa recompenseze cunostintele economice ale concurentilor, dar si ale telespectatorilor.

Pentru mai multe detalii despre Testul de afacereza intrati pe www.afacereza.ro.

Bucuresti, 20.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *