free download 78 travel guides written by experts

Peste 1000 de fani s-au intalnit cu ANAHI (ex-RBD) la Liberty Center

Peste o mie de fani au venit duminica, 14 martie, in cursul dupa-amiezii, la Liberty Center, pentru intalnirea cu ANAHI, vedeta lor preferata.

Spatiul din jurul scenei s-a dovedit neincapator pentru sutele de fani dornici sa o intalneasca. Intampinata cu aplauze si strigate de bucurie, ANAHI a urcat pe scena de la etajul al doilea al Liberty Center si timp de mai bine de o ora s-a intretinut cu fanii, le-a oferit fotografii cu autograf, a semnat afise si a facut poze individuale cu sute de persoane, in majoritate adolescenti.

Binecunoscuta vedeta internationala s-a aratat foarte miscata de fanii prezenti in numar atat de mare la Liberty Center, care si-au manifestat bucuria de a o vedea pe tot parcursul sesiunii de autografe, prin aplauze, maini fluturate si strigate de incantare.

La final, ANAHI a a tinut sa le multumeasca tuturor celor prezenti pentru sustinere si apreciere.

ANAHI a concertat sambata, 13 martie, la Bucuresti, la Sala Palatului! Concertul a facut parte din turneul de promovare a albumului „Mi Delirio”, primul album solo lansat dupa despartirea trupei RBD (2009). Anahi a fost timp de mai multi ani imaginea unei cunoscute marci de racoritoare si a jucat in diferite filme si telenovele. Zambetul si charisma ei au cucerit lumea. Telenovela Rebelde, in ea care a detinut unul dintre rolurile principale, s-a bucurat de un succes nebanuit, depasind frontierele si ajungand sa fie transmisa in toata America Latina si Statele Unite, dar si in tari ca Spania, Romania, Serbia, Slovenia si Germania, precum si in tari din Orient. Datorita succesului telenovelei, a luat fiinta grupul RBD. Alaturi de colegii sai Dulce María, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher von Uckermann si Christian Chávez, Anahi a inregistrat cinci albume si trei DVD-uri care s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume. Inainte de a se implica in proiectul RBD, Anahi a mai lansat trei albume solo: „Hoy Es Manana” (1996), „Anclado en Mi Corazon” (1997), „Baby Blue” (2000) si o editie speciala a albumului „Baby Blue”, intituala „Una Rebelde en Solitario” (2006).

Bucuresti, 15.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *