Shadow

Peste 100 de voluntari s-au implicat în curățarea zonelor afectate din Parcul Carol I, ca parte a strategiei de sustenabilitate a companiei Unilever

Unilever, cu sprijinul și implicarea activă a comunității „Nu mai port”, a mobilizat peste 100 de voluntari din București pentru a curăța cele mai afectate zone ale Parcului Carol I.

Participanții au folosit produse Cif cu noua formulă Cleanboost, prietenoasă cu natura și bazată pe ingrediente provenite din surse naturale. Pentru procesul de clătire, voluntarii au avut sprijinul ALPAB (Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București).

„Programele de sustenabilitate se numără printre prioritățile Unilever, iar cu ajutorul acțiunii de curățare a zonelor afectate din Parcul Carol I, am putut duce mai departe misiunea de a contribui, zi de zi, la binele comunității din care facem parte și în care ne desfășurăm activitatea. Suntem bucuroși că am putut impulsiona un număr atât de mare de oameni să se implice și suntem recunoscători comunității „Nu mai port” pentru că am reușit să transmitem mesajul Cif unui număr de peste 60.000 de oameni, cărora să le facem cunoscută atât inițiativa de curățare, cât și produsele noastre 100% eficiente, dar și sigure și prietenoase cu mediul înconjurător. Cel mai important, dorim să mulțumim tuturor voluntarilor care ni s-au alăturat în acest demers și care s-au implicat pentru a contribui la o comunitate mai curată”, spune Ioana Marin, Brand Manager CIF.

CIF1

În doar câteva ore, cei peste 100 de voluntari au curățat două locuri de joacă și o zonă cu bănci, îndepărtând petele de graffiti și marker permanent, cu ajutorul produselor spray și cremă de la Cif. Datorită noii formule Cleanboost, bazată pe ingrediente provenite din surse naturale, procesul de curățare și clătire, realizat cu sprijinul ALPAB, a fost 100% prietenos cu mediul înconjurător.

Mai mult, produsele Cif conțin parfum 100% biodegradabil și recipiente 100% reciclabile. Astfel, Unilever își continuă misiunea de a contribui în fiecare zi la obiectivele din strategia de sustenabilitate, pentru protejarea mediului înconjurător și diminuarea poluării.

CIF2

În cadrul evenimentului au fost prezente și noile branduri Unilever, intrate în portofoliul companiei în 2019 – FRUFRU și Urban Monkey, care au asigurat gustări sănătoase pentru voluntarii implicați în procesul de curățenie.

Toți cei peste 100 de participanți au primit, la finalul evenimentului, diplome de participare și de mulțumire pentru implicarea în comunitate și în crearea unui mediu înconjurător mai frumos și mai curat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *