free download 78 travel guides written by experts

Peste 100.000 de oameni au vizitat blogul Irinei Reisler

in doar doua luni, de cand a inceput campania  "Vreau sa fiu sanatoasa!" la Romantica

Numărul celor care vizitează Blogul Irinei Reisler s-a dublat, faţă de acum o  lună. Aproape 4000 de oameni "răsfoiesc" zilnic articole despre diverse  metode de slăbit, prezentate în campania "Vreau să fiu sănătoasă!" la Romantica.

De când a început această campanie, adică de la începutul lunii februarie, peste 100.000 de persoane au vizitat blogul Irinei şi au solicitat informaţii despre diete, despre diferite terapii corporale şi despre specialiştii care apar în emisiunea "Supravieţuitorii".

"Blogul nostru s-a transformat într-un fel de forum, pentru că oamenii care îmi scriu, discută şi între ei. Doamnele, care au început să ţină diete impulsionate de campania noastră, s-au împrietenit, mi-au trimis  fotografii, ca să le postez pe blog şi să se cunoască astfel între ele, îşi trimit prin poştă daruri, fac schimb de reţete şi cure de slăbire ! Multe dintre "fetele de pe blog", cum le spunem noi, au început programe de slăbire "la distanţă", prin email, cu specialiştii care vin în emisiune.” a declarat Irina Reisler realizatoarea campaniei “Vreau să fiu sanătoasă” la Romantica.
 
“Avem prietene din Italia, Olanda, Irlanda, Germania, Franţa. Ele sunt  zilnic pe blog, ca să afle ce mai e nou. Una dintre fete spunea că blogul a  luat locul cafelei de dimineaţă, primul lucru pe care îl fac când ajung la serviciu sau în faţa unui calculator este să intre pe blog şi să ureze tuturor o zi frumoasă! O doamnă din Mangalia a venit în platoul nostru, ca să ne cunoaştem şi a trimis, prin poştă, unei tinere din Târgu.Jiu, un cântar. Eu cred că această campanie a devenit un fenomen, deja oamenii îşi doresc o a doua campanie de nutriţie, vor să se înscrie pe o listă de aşteptare! Deocamdată, campania "Vreau să fiu sănătoasă!" durează pâna pe 9 mai, când vom evalua împreună rezultatele pe care cele treizeci de participante le-au obţinut!", a mai declarat Irina Reisler.

Bucuresti, 31.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *