Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Peste 10 milioane de clienti au ales pana in prezent Unibet

Prezent acum si pe piata din Romania, operatorul de jocuri de noroc online Unibet a depasit 10,3 milioane de clienti la nivel international – clienti din peste 100 de tari. Astfel, Unibet este una dintre cele mai mari companii de profil din Europa, cu licente in tari precum Franta, Marea Britanie, Italia sau Danemarca. Operatorul de jocuri de noroc a fost infiintat in anul 1997, astfel ca se apropie de implinirea a 20 de ani de activitate.

Unibet este astazi un lider in lumea digitala, statut pe care l-a castigat rapid si pe piata romaneasca. Agentia de pariuri sportive si alte jocuri de noroc online este licentiata in tara noastra, conform reglementarilor Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (Decizia nr. 2164 din data de 28.08.2015). Jucatorii cu rezidenta in Romania pot accesa https://www.unibet.ro pentru a-si face rapid un cont gratuit si pentru a accesa tot continutul disponibil atat pe desktop, cat si pe dispozitive mobile. Mai mult decat atat, indiferent ca aleg pariuri sportive sau alte jocuri (inclusiv de tip casino si poker online), utilizatorii beneficiaza de diverse pachete de bun venit, bonusuri care sporesc sansele de castig.

“Jocul Responsabil este foarte important pentru noi – intelegem foarte bine riscurile, de aceea suntem un membru fondator al Asociatiei Jocurilor de Noroc Europene & Pariuri si un pion principal al EU Responsible Gaming Day in parlamentul UE. De la inceputurile noastre, am investit mai mult de 200 milioane euro pentru dezvoltarea unei platforme sigure si de incredere – care asigura un mediu absolut sigur pentru clientii nostri”, precizeaza reprezentantii Unibet pe website-ul sau oficial. Chestiunea responsabilitatii este una foarte importanta in industria jocurilor de noroc, caci companiile trebuie sa se asigure de atitudinea clientilor, de faptul ca acestia pun accentul pe divertisment si inteleg cum sa-si pastreze echilibrul in fiecare moment.

Unibet a primit de-a lungul timpului numeroase premii pentru activitatea sa in industria jocurilor de noroc online. La Premiile EGR 2016, Unibet a fost desemnat “Operatorul de Pariuri Sportive al Anului” si “Operatorul de Responsabilitate Sociala al anului”. De la pariuri sportive si pana la poker, Unibet reuseste sa se evidentieze prin oferta sa variata, oferind mereu clientilor o gama larga de optiuni pentru divertisment online in timpul liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *