free download 78 travel guides written by experts

Peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit la Pro TV meciul dintre FC Zurich și Steaua

După meciul transmis de Pro TV joi seară, Steaua rămâne fără victorie în urma celui de-al patrulea meci din grupele Europa League, jucat împotriva formației FC Zurich, dar păstrează șanse de calificare în primăvara europeană.

Confruntarea LIVE dintre FC Zurich și Steaua, transmisă de Pro TV, a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, meciul a obținut 12.2 puncte de rating și 36.9% share, de peste două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul secund, care a înregistrat 4.6 puncte de rating și 14% share.

Meciul a fost urmărit la Pro TV de peste 1.7 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, 22:06 – 23:56, iar cel mai urmărit minut al competiției, de la 22:46, a reunit peste 2.1 milioane de telespectatori.

Joi, la Zurich, William de Amorim a ratat cea mai mare șansă de gol a Stelei, iar Niță a salvat echipa în câteva rânduri de la o înfrângere care i-ar fi anulat orice șansă de calificare. A fost 0-0 la Zurich, iar Steaua are trei puncte, este pe ultimul loc în grupă, dar se află la doar patru puncte de prima poziție, ocupată de Osmanlispor.

Echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf va juca împotriva turcilor, pe 24 noiembrie, la București. Meciul va fi decisiv pentru calificare și va fi transmis în direct, la Pro TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *