free download 78 travel guides written by experts

Perwoll a încheiat un parteneriat de imagine cu Andreea Raicu, ce demarează prin lansarea colecției Perwoll Limited Edition

Perwoll, detergentul lichid pentru ingrijirea hainelor, a semnat recent un parteneriat de imagine cu Andreea Raicu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, stilist și ambasadoarea unui stil vestimentar sofisticat, elegant și responsabil. Prin acest parteneriat, Andreea Raicu devine promotoarea imaginii Perwoll în România, în contextul în care Perwoll este un brand care susține tinerii designeri din România și design-ul vestimentar făcut la standarde înalte.

”Andreea Raicu este cu adevărat un fashion icon al României, o ambasadoare a frumuseții, a bunului gust și a responsabilității față de haine, acestea fiind valori pe care Perwoll le promovează local și în întreaga lume. Dragostea pentru modă începe cu grija față de haine, cu modul în care întreținem țesăturile astfel încât să arate ca noi cât mai mult timp. Obiectivul parteneriatului dintre Perwoll și Andreea Raicu este tocmai de a promova îngrijirea personalizată a rufelor. Apreciem că a avea stil înseamnă a-ți iubi hainele și a le acorda grija cuvenită”, declară Denis Asmarandei –  Divizia Laundry & Homecare, Henkel România.

parteneriat Perwoll Andreea Raicu

”Am fost foarte bucuroasă în momentul în care am primit propunerea de la Perwoll și am acceptat cu mare drag. Este o onoare pentru mine să mă asociez cu un brand cu produse de calitate, pe care le folosesc de mult, și care este implicat în promovarea design-ului vestimentar la cele mai înalte standarde”, declară Andreea Raicu.

Parteneriatul debutează prin lansarea colecției speciale de toamnă Perwoll Limited Edition, inspirată din creativitatea și stilul promovat de marile case de modă, printr-un ambalaj cu un design floral îndrăzneț, menit să atragă toate privirile. Disponibil în doua variante, Black Fashion și Color Fashion, designul produselor din ediția limitată Perwoll cuprinde întreaga pasiune pentru magia florilor, deschizându-ne astfel ușa de access către exclusivista lume a modei.

Formula îmbunătățită Perwoll 3D are grijă ca hainele să arate ca noi pentru mult timp, iar pasionații de modă se vor bucura de piesele lor preferate și mai mult. Formula Perwoll este blândă cu țesăturile și, în același timp, are grijă ca în timpul spălării, culorile acestora să își păstreze strălucirea, prevenind transferul de culoare, astfel încât hainele să arate la fel de bine ca la prima purtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *