free download 78 travel guides written by experts

Perutnina România – în sprijinul oamenilor, cu sprijinul oamenilor

Perutnina Ptuj, cel mai important procesator de carne de pasăre din sud-estul Europei, este parte activă în campaniile de susținere socială. Împreună cu partenerii săi, doar în ultima lună Perutnina România reușit să distribuie donații constând în peste 25 tone de produse din pui și curcan, celor aflați în dificultate.

Împreună (ne) facem bine

Donațiile fac parte din cultura organizațională a grupului Perutnina. Sprijinul oferit comunității a venit ca un gest firesc, comun atât în vremuri de liniște, dar mai ales acum, în contextul Covid-19. Ajutorul a constat în furnizarea gratuită a produselor din carne de pui de cea mai bună calitate și fără alergeni, sigure pentru toate categoriile de vârstă.

Izolarea socială, impusă de criza coronavirusului, pune persoanele vârstnice sau cu mobilitate redusă și pe cele aflate în izolare în imposibilitatea de a-și procura alimente.

Perutnina Romania

În sprijinul acestora, Perutnina România, împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Cantina de ajutor social Uverturii, Direcția de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului București, Cantina de ajutor social Suceava, Asociația Casa Share Iași, Fundația Filantropia Timișoara, Fundația Sfinții Împărați Constanin și Elena Pașcani, Asociația Speranța pentru Copii Brașov, Congregația Inimii Neprihănite, Casă Sf. Iosif Odorheiu Secuiesc, Privileg Catering Pantelimon (IF) și Mitropolia Banatului și Whiteland Logistic, desfășoară din 25 martie 2020 o amplă campanie de voluntariat, pentru a facilita accesul la bunuri de consum categoriilor sociale defavorizate sau a celor aflați în izolare.

Cu o tradiție de peste 115 ani și standarde aliniate celor mai exigente norme de producție, Perutnina și-a câștigat statutul de furnizor dorit și de încredere. Astăzi brandul comercializează produsele în peste 20 de țări diferite din întreaga lume, iar în România de doisprezece ani.

Criza cauzată de noul coronavirus a creat un val de solidaritate în România. În contextul în care societatea se confruntă cu efectele pandemiei de COVID-19, ajutorul sub orice formă este extrem de important. În acest sens, implicarea activă a tuturor pe toate nivelurile este un demers esențial în susținerea eforturilor de a opri răspândirea virusului și în protejarea tuturor persoanelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *