free download 78 travel guides written by experts

Personaje de poveste deschid oficial Christmas at The Grand Chocolate Factory

Bulevardul brandurilor de lux din România, The Grand Avenue, și JW Marriott Bucharest Grand Hotel recreează fabuloasa lume a copilăriei

Galeria Comercială de Lux The Grand Avenue și JW Marriott Bucharest Grand Hotel deschid oficial Christmas at The Grand Chocolate Factory, unul dintre cele mai rafinate târguri de Crăciun, vineri, 5 decembrie.

Personaje care amintesc de îndrăgiții eroi din filmul “Charlie și fabrica de ciocolată” vor întâmpina oaspeții începând cu ora 19.00 și îi vor ghida prin lumea de poveste imaginată atât pentru cei mici, cât și pentru părinții lor. Creat cu scopul de a aduce la București atmosfera de sărbătoare a celebrelor târguri de iarnă din toată lumea, Christmas at The Grand Chocolate Factory își așteaptă vizitatorii cu ciocolată fină, jucării fistichii, flori cu dichis, un castel impresionant din turtă dulce, precum și vestitul vin fiert cu mirodenii (glühwein).

Deoarece ciocolata este unul dintre ingredientele nelipsite de pe masa de sărbători și unul dintre preparatele gastronomice cele mai rafinate, meniul de brunch din fiecare duminică de la JW Steakhouse Bucharest va include, la rândul său, și specialități de ciocolată, alcătuite special pentru copii.

Aceste elemente se alătură decorului unic, care reprezintă, la rândul lui, o transpunere în atmosfera de Crăciun a celebrului film “Charlie și fabrica de ciocolată”. Christmas at The Grand Chocolate Factory se desfășoară până la data de 21 decembrie, între orele 14.00-21.00 (luni-vineri) și 11.00-21.00 (sâmbătă și duminică).

“Întreaga lună decembrie sărbătorim iarna; fie că este Sfântul Nicolae, fie că este Crăciunul, decembrie este perioada în care ne lăsăm imaginația mai liberă decât oricând și lăsăm copilăria să ne ia din nou în stăpânire. Am plecat de la această premisă atunci când am creat Christmas at The Grand Chocolate Factory și am integrat acest concept în specificul The Grand Avenue și JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ambele caracterizate prin rafinament”, a precizat Oana Mocanu, Marketing and Sales Manager The Grand.

Principalii expozanți la Christmas at The Grand Chocolate Factory sunt JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Madame Lucie, Organizația Umanitară Concordia, Fundația Adept, SOS Satele Copiilor, Clubul de Sănătate World Class, Poiana Soarelui, Asociația Ana și copiii, Asociația Bucovinenilor, Istoriato, Flora mixt, Second Chance Romania, Handmadeart, Ikebana Style, Boromir.

Ei vor expune obiecte artizanale, globuri pictate manual, obiecte de artă, jucării –, dar vor oferi publicului și gustări dintre cele mai variate: gofre în sos de ciocolată, figurine din turtă dulce, panettone, brioșe cu ciocolată, gemuri și siropuri, prăjituri cu fulgi de ciocolată. Împătimiții târgurilor de Crăciun renumite în întreaga lume vor găsi și delicatesele tradiționale de iarnă, precum vinul fiert cu mirodenii sau cârnații prăjiți.

Partenerul media al Christmas at The Grand Chocolate Factory este Magic FM.

Despre SCH Grand

The Grand este cel mai mare complex multifuncțional de lux din România, cu o suprafață de 85.000 mp distribuită pe 13 niveluri, care deține: birouri cu facilități de ultimă generație – The Grand Offices; zona unică de shopping The Grand Avenue, singurul bulevard al brandurilor de lux din Bucureşti: Louis Vuitton, Rolex, Valentino, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Ermanno Scervino, Scavia; hotel de 5 stele – JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu 402 camere, 3 restaurante speciale, cafenea, săli de evenimente, facilități extinse pentru conferințe, toate la un standard internațional de înaltă clasă; Clubul de Sănătate World Class; parcarea The Grand Parking cu 525 locuri securizate în interiorul și în afara cladirii.

Despre Marriott International

Marriott International (NYSE:MAR) este unul din cele mai importante lanţuri hoteliere mondiale, cu peste 3.100 de hoteluri în 66 de ţări şi teritorii. Brandurile sub care operează grupul sunt Marriott, JW Marriott (prezent şi în România), Renaissance, Courtyard, Residence Inn, Ritz-Carlton etc. Compania are sediul central în Bethesda, Md., SUA.

Bucuresti, 03.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *