free download 78 travel guides written by experts

Personaj nou duminica la „In puii mei”

Mihai Bendeac îl interpretează pe Cristian Tudor Popescu!

Mihai Bendeac îşi surprinde din nou telespectatorii cu un personaj de senzaţie. Duminica aceasta, de la 20.20, carismaticul actor îl va interpreta pe renumitul jurnalist Cristian Tudor Popescu. Într-un moment de umor savuros, Cristian Tudor Popescu by Bendeac îşi pune la punct subalternii neatenţi şi, mai ales, uituci într-o şedinţă de redacţie cum nu s-a mai văzut. Ce alte momente a mai pregătit Mihai Bendeac pentru telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut duminică, de la 20.20, la “În puii mei”. Până atunci, cei de acasă pot revedea cele mai tari faze ale ediţiei trecute şi momente comice de la filmări, sâmbătă, la Xtra show “In puii mei”.

Tot duminica aceasta, telespectatorii îl vor vedea şi pe Vanghelie, interpretat de Mihai Bendeac, angajat pe post de valet de către un tânăr arivist ce vrea să impresioneze famila bogată a iubitei sale. Nici Banciu by Bendeac nu va lipsi din această ediţie incendiară! Banciu va merge la cinematograf, spre disperarea celorlalţi spectatori din sală, insultaţi şi deranjaţi de comentariile lui răutăcioase. Cât despre Bujor şi Nicuşor, cei doi îşi deschid un magazin tip fast-food, manageriat de Morena, iubita lui Nicuşor. În loc să încânte clienţii, afacerea lor nu reuşeşte decât să îi dezguste cu reţetele specifice.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

Bucuresti, 06.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *