free download 78 travel guides written by experts

Peroni Nastro Azzurro lanseaza Casa di Peroni

Ghidul complet pentru o cină în stil Italian, creat pentru cei care îşi doresc să fie o gazdă desăvârşită

Peroni Nastro Azzuro îşi continuă misiunea de a promova rafinamentul şi simbolurile stilului italian, prin lansarea unei platforme unice în România – Casa di Peroni. Inspirată de ospitalitatea italienilor, aceasta pune la dispoziţia tuturor secretele unei gazde perfecte: de la ingredientele care dau savoare preparatelor, la pasiunea pentru cele mai mici detalii ale decorului, până la plăcerea conversaţiei cu cei dragi.

Odată intrat în Casa di Peroni, oricine poate învăţa cum să organizeze o seară perfectă, având ca sursă de inspiraţie cinele celor care au acceptat deja provocarea Peroni şi au demonstrat ce înseamnă pentru ei arta de a fi o gazdă desăvârşită. Folosind ingredientele puse la dispoziţie de Peroni, aceştia au savurat o cină în stil Italian şi au adus în casele lor atmosfera din Casa di Peroni.

Bucuria de a petrece timp acasă, alături de cei dragi, constituie cheia pentru incursiunea în Casa di Peroni. Alături de aceasta, preparatele alese cu deosebită atenţie, cromatica simplă şi liniile decorului rafinat, aranjarea invitaţilor la masă şi detaliile care însufleţesc conversaţia sunt elementele care ghidează publicul într-o călătorie în lumea rafinată a Peroni Nastro Azzurro.

În plus, în perioada 08 Septembrie – 08 Octombrie, publicul este invitat să voteze pe platforma Casa di Peroni cina care reflectă cel mai bine arta ospitalităţii, pentru a câştiga unul dintre cele 4 pachete de delicatese italieneşti.

Mai multe detalii despre campania Casa di Peroni şi despre proiectele pe care Peroni Nastro Azzurro le desfăşoară în cadrul acesteia pot fi găsite pe platforma //peroniitaly.ro/casa-di-peroni ,pe site-ul www.peroniitaly.ro, pe blogul Peroni Diario, //peroniitaly.ro/diario/, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/PeroniRomania.

Bucuresti, 09.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *