Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

PERONI NASTRO AZZURO: Collaborazioni in stil italian cu Ana Wagner

PERONI NASTRO AZZURO, brandul de bere ce aminteste de Italia lui Marcello Mastroianni sau a Sophiei Loren, colaboreaza vara aceasta cu Wagner Arte Frumoase si Povesti, pentru interpretarea obiectelor de design al Anei Wagner in dulcele stil italian.

In cadrul proiectului PERONI Collaborazioni, Ana Wagner va crea o serie de obiecte ce definesc cultura cinelor racoroase de vara italiene.

Primul din seria de evenimente PERONI din aceasta vara, proiectul Collaborazioni transforma ceea ce poate parea  o simpla masa in aer liber intr-o experienta memorabila. Unic pana acum in Romania, proiectul Collaborazioni alatura unii dintre cei mai talentati artisti din sfera gastronomica, de design si de moda pentru a crea, alaturi de bloggeri renumiti, elementele centrale ale cinei ideale al fresco in stilul Peroni.

Alaturi de Ana, jurnalistul si bloggerul Cristina Bazavan va documenta intregul proiect si ne va ajuta sa il popularizam.

Piesele create vor fi expuse pentru prima oare pe 6 iulie, in cadrul evenimentului Amici di Peroni si din nou pe 3 august in cadrul aceluiasi eveniment.

Marti 26 iunie:
Licitatie UnicArt, Ana Wagner pentru Revista Unica

Marti 26 iunie, la Athenee Palace Hilton, Revista Unica si Wagner Arte Frumoase si Povesti va invita la licitatia UnicArt – proiect de fund-raising pentru mamele singure aflate in dificultate, organizat cu sprijinul United Way.

Special pentru Revista Unica, Ana a creat un ceainic minunat, inspirat din povestile cu printese. Va asteptam sa fim cat mai multi!

Inspira-te din "Gradina cu Giuvaiere" la Wagner Maison de la Porcelaine!

Din luna iunie, bijuteriile din gama de lux "Gradina cu Giuvaiere", cea mai recenta colectie a Anei Wagner, pot fi achizitionate sau comandate personalizat la Wagner Maison de la Porcelaine.

Noua colectie de bijuterii pune in valoare pictura miniaturala, executata pe portelan, care apoi este "inramata" in monturi de argint sau aur si pietre pretioase precum safirul, smaraldul sau rubinul.

Tablourile miniaturale din portelan cistiga o noua ipostaza. Innobilate cu argint, aur si cu stralucirea radianta a pietrelor pretioase, devin podoabe, adevarate giuvaiere. Ideea este de "wearable art". Aceasta idee a fost plastic formulata de marele pictor Andre Derain, care-si considera linia de bijuterii unicat drept "sculpturi portabile".

Bucuresti, 21.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *