free download 78 travel guides written by experts

Pergamentul secret

Ronald Cutler
Editura Leda – Grupul Editorial Corint

Este cunoscut faptul ca permanent se fac descoperiri – de relicve, manuscrise, dovezi care atesta prezenta unor popoare pe un anumit teritoriu si asa mai departe. Pergamentul secret este un roman captivant care aduce in atentie un astfel de document care ar putea marca atat marile religii cat si sectele existente in Israel si in lume. Povestea il are ca erou principal pe un arheolog aflat in vacanta – Josh Cohan; un arheolog care visase insa anumite locuri pe care simtea ca trebuie sa le viziteze. Ajunge astfel in Israel si, intr-o pestera, gaseste un vas cu un document pastrat impecabil. Il duce la hotel, il fotografiaza si apoi il ofera statului (care detinea dreptul asupra oricarei descoperiri pe teritoriul sau) solicitand in schimb sa faca parte din echipa ce va analiza vasul si documentul, echipa ce va determina de asemenea autenticitatea lor.

Romanul, asa cum spuneam, este unul captivant: nu il lasi din mana pana nu afli misterul pergamentului si pana nu afli cum se incheie aventurile eroului principal si ale celorlalte personaje. Permanent intriga este complicata, ajungandu-se la o panza complexa de situatii si personaje care il fascineaza pe cititor. Autorul marturiseste ca acest roman este rezultatul a numeroase teorii, ore de documentare, actiunea desfasurandu-se in locuri reale. Culoarea locala este si ea frumos redata; personajele sunt interesant conturate.

Va invitam sa cititi acest thriller si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *