metalshow

Performio EPM – prima aplicație românească de business performance

Inovăm managementul performanței!

Smart Solutions Factory a lansat pe piață prima aplicație românească de business performance dedicată exclusiv managerilor – PERFORMIO EPM.

Aplicația oferă toate instrumentele necesare pentru a urmări “sănătatea” proceselor unei companii, gradul de performanță al acesteia și evoluția angajaților.

”Performio EPM a apărut pe piață ca o reacție la deficitul de educație a managerilor în ceea ce privește măsurarea profesionistă și relevantă a indicatorilor de performanță. În unele ocazii, business-urile nu știu ce este un indicator de performanță, nu știu care sunt indicatorii relevanți pentru domeniile lor de activitate. În alte ocazii, companiile măsoară anumiți indicatori de performanță, dar nu pe cei cruciali sau cu impact strategic pentru buna evoluție a companiei”, spune CEO-ul Performio EPM, Cosmin Coștean.


Peste o treime din companiile din România calculează acești indici de performanță folosind datele adunate în Excel-uri, în timp ce abia 14% folosesc un program de tipul Business Intelligence, potrivit unui studiu Ensight Management Consulting. În ciuda acestui lucru, peste 72% dintre managerii companiilor susțin ca detin, totuși, cunostințe medii sau chiar aprofundate despre managementul performanței.

Beneficii și funcționalități ale aplicației

Performio EPM este aliatul companiilor în 3 zone principale: managementul strategiei de business, managementul riscurilor și cel al performanței angajaților și are următoarele principale beneficii:
1. Permite setarea de obiective strategice și cascadarea lor în organizație.
2. Permite monitorizarea eficientă a departamentelor, angajaților și proceselor.
3. Centralizează toate sursele de date ale unei companii, indiferent care sunt acestea.
4. Pune la dispoziție o librărie cu peste 3,000 indicatori de performanță.
5. Calculează riscurile la care este expusă compania sau departamentul vizat.

Cum funcționează?

Aplicația poate fi instalată atât pe serverul companiilor, cât și pe servere cloud, de către echipa de specialiști și consultanți Performio EPM și vine la pachet cu o serie de servicii de implementare ce presupun procese de inițiere, analiză a structurii organizației și a proceselor existente, configurare, integrare și optimizare. Softul are o interfață ușor de utilizat și devine indispensabil oricărui manager din companie, în momentul în care este folosit corespunzător.

Aplicația Performio EPM poate fi testată gratuit AICI.

Smart Solutions Factory este primul start-up românesc care oferă cea mai completă soluție de management al performanței în companii, având la conducere o echipă dinamică și dedicată, cu o vastă experiență în managementul proceselor de business și în implementarea de sisteme informatice.

CEO-ul companiei și dezvoltatorul aplicației Performio EPM, Cosmin Coștean, este un antreprenor cu o experiență de peste 10 ani în domeniul IT și al implementării de soluții software în managementul afacerilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *