free download 78 travel guides written by experts

Performante solide pentru Grupul Roche in primele 9 luni ale anului 2012

Concernul farmaceutic elveţian Roche anunţă o creştere a vânzărilor globale în primele 9 luni ale anului 2012, cu 7% în franci elveţieni, până la 33,7 miliarde franci elveţieni, la o rată de schimb constantă. Această creştere s-a datorat în special portofoliului de oncologie, dar şi a produselor Diviziei de Diagnostic, destinate laboratoarelor clinice.

Severin Schwan, CEO al Grupului Roche, a declarat cu privire la rezultatele financiare din primele 9 luni ale anului 2012: „Performanţele vânzărilor înregistrate de Grupul Roche în cel de-al treilea trimestru sunt în conformitate cu aşteptările, și suntem în continuare pe calea cea buna în îndeplinirea obiectivelor propuse pentru acest an.” Schwann a mai adăugat : Roche şi-a consolidat, în mod special, portofoliul în cancerul de sân, prin lansarea cu succes în Statele Unite şi Elveţia a celei mai noi molecule destinate cancerului mamar, dar şi prin depunerea spre aprobare a unui anticorp monoclonal conjugat în Statele Unite şi în Europa.”

Vânzările Diviziei de Farmaceutice – portofoliul de oncologie lider

Vânzările Diviziei de Farmaceutice a Grupului Roche au crescut cu 4% în primele 9 luni ale anului 2012, până la 26.2 miliarde de franci elveţieni, în mare parte datorită portofoliului de produse oncologice care a înregistrat o creştere de 9%. În linia de cercetare şi dezvoltare s-au înregistrat deja 11 rezultate pozitive din 14 studii aflate în faze finale.

Divizia de Diagnostic – creștere susţinută

Vânzările Diviziei de Diagnostic a Grupului Roche au crescut cu 4% până la 7.5 miliarde de franci elveţieni. Această creştere s-a datorat produselor pentru laboratoarele clinice şi a fost susţinută în principal de Professional Diagnostics (+9%) şi Tissue Diagnostics (+15%).

Roche Group confirmă estimările pentru 2012

Bazându-se pe rezultatele pozitive înregistrate în primele 9 luni, Roche confirmă astfel estimările pentru întreg anul 2012. Se aşteaptă ca vânzările Grupului şi ale Diviziei de Farmaceutice să crească cu o singură cifră la sfârşitul anului. Astfel, se estimează că vânzările Diviziei de Diagnostic vor înregistra creşteri semnificative peste media pieţei, datorită lansărilor de noi produse în toate domeniile în care activează această divizie.

Grupul Roche desemnat pentru al treilea an consecutiv, lider al sectorului farmaceutic de către Dow Jones Sustainability Indexes

În luna septembrie, Roche a fost desemnat, pentru al patrulea an consecutiv, liderul sectorului farmaceutic de către Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI). Această clasare este o confirmare a recunoaşterii pe care compania o acordă practicilor de business responsabile şi creării de valoare pe termen lung.

Bucuresti, 17.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *