free download 78 travel guides written by experts

Performanta la nivel international si operatii live in chirurgie estetica

si flebologie la cel de-al IX-lea Congres International al Societatii Romane de Chirurgie Estetica – Curs International de Chirurgie Estetica Mini Invaziva, Lasere si Noi Tehnologii, intre 18- 20 iunie la Hotel Radisson, in Bucuresti

Societatea Romana de Chirurgie Estetica organizeaza in perioada 18 – 20 iunie 2009 cel de-al IX-lea Congres International al Societatii Romane de Chirurgie Estetica – Curs International de Chirurgie Estetica Mini Invaziva, Lasere si Noi Tehnologii, la Hotelul Radisson SAS din Bucuresti.

Pe durata celor trei zile, participantii, medici chirurgi specialisti in chirurgie estetica si generala, vor avea ocazia de a afla informatii teoretice de ultima ora ce pot fi implementate imediat in practica despre subiecte de interes major precum celulele stem si principii de medicina regenerativa aplicata la chirurgia plastică-estetica (in special in tratamentele de reintinerire si infrumusetare) si lasere (calitatea si oportunitatea tratamentelor laser), dar si informatii si sfaturi din partea juristilor despre malpraxis-ul in chirurgia plastica si estetica.

Un element de atractie in programul congresului il vor constitui si workshopurile si demonstratiile practice avand ca tema tratamentul ridurilor, tratamentele cu substante de umplere pe baza de acid hialuronic, tratamente anti-aging si de reintinerire prin reconstructia volumetrica si multe altele.
 
Operatii live in premiera
Un eveniment absolut unic, deosebit de atractiv si instructiv il va constitui transmisia live a sase operatii de chirurgie estetica si flebologie in cea de-a doua zi a Congresului. In prima parte, doi maestri ai chirurgiei estetice contemporane, profesor Giovanni Botti si profesor Mario Pelle Ceravolo vor opera si comenta live doua cazuri de  rinoplastie, in cadrul DUETULUI MAESTRILOR IN RINOPLASTIE.
Vor urma patru interventii LASER, executate de Dr. Yohannes Lang si Dr. Stefan Jianu, care vor demonstra si comenta in fata celor prezenti cura chirurgicala cu laser fractional CO2, lipoliza laser si tratamentul varicelor cu laser endovenos.

Din program

18.06.2009 DEMONSTRATII PRACTICE RADISSON

 

Ora

Demonstratie practica

 

11.00 – 11.30

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic PRINCESS

 

13.00 – 14.00

Marirea buzelor cu Teosyal Kiss

 

14.00 – 15.00

Tratamentul ridurilor nazogeniene cu Juvederm

 

15.10 – 16.10

Tratamentul anti-ageing cu Esthelis si Fortelis

 

16.45 – 17.35

Tratamentul complet de  rejuvenare a fetei cu Vistabel si Juvederm Ultra

 
 

17.45 – 19.45

Tratamentul de reintinerire prin reconstructia volumetrica a fetei  cu Sculptra

 
 

19.06.2009 CHIRURGIE LIVE CENTRUL MEDICAL PROESTETICA

 

Ora

Interventie

 

10.30 – 14.00

Doua cazuri de rinoplastie, Profesor Giovanni Botti si Profesor Mario Pelle Ceravolo

 
 

15.00 – 15.45

Tratament de reintinerire faciala cu Fraxel Repair Laser CO2, Dr. Stefan Jianu

 
 

15.45 – 16.30

Lipoliza laser, Dr. Lang

 

16.30 -16.45

Tratamentul varicelor cu laser endovenos, Dr. Stefan Jianu

 

Sustinere din partea Academiei Romane
Evenimentul se desfasoara sub egida Academiei Romane si este sprijinit de catre Asociatia Europeană a Societatilor de Chirurgie Plastica Estetica a carei membra este si Societatea Romana de Chirurgie Estetica din octombrie 2008.
Evenimentul este acreditat de catre Colegiul Medicilor din Romnia, participantii beneficiind de diplome de absolvire si 15 puncte acordate de UEMS- EACCME.

Bucuresti, 17.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *