Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Perfecțiunea fizică este posibilă

Perfecțiunea fizică este acum posibilă datorită produselor Intimidea și Control Body, care folosesc inovația în beneficiul tău și sunt disponibile în shop-ul online Vanto.

Produsele din gama lenjerie de corp sunt accesorii vestimentare extrem de importante, deoarece intră în contact cu pielea și calitatea acestora influențează confortul personal și starea unei zile. Visul fiecărei femei este perfecțiunea, așa cum este ea definită în accepțiunea fiecăreia: poate talie mai mică, șolduri mai puțin evidențiate prin haine, pulpe mai ferme, un abdomen plat sau un posterior ferm, cu forme mai pronunțate. 

Femeia trece prin diferite etape ale vieții. Încă din adolescență se confruntă cu modificări corporale, eventuale fluctuații de greutate. Aceasta este predispusă, chiar și cu o viață activă, la celulită, cu care poate nu se simte confortabil. Mai târziu devine mamă și se luptă cu recuperarea, pentru a păstra o siluetă cu care să se simtă bine. Regula spune însă, că de fiecare dată când are un eveniment, femeia vrea să fie la înălțime, să arate perfect, să fie o apariție și să se simtă frumoasă din toate punctele de vedere.

Vanto a înțeles aceste nevoi ale femeii și comercializează pe piața din România produse modelatoare, care au rolul de a duce femeile mai aproape de perfecțiune. Intimidea și Control Body aduc pe piața din România accesorii vestimentare care îndeplinesc toate așteptările femeilor în materie de modelare de siluetă:
· susțin sânii;
· subțiază și evidențiază talia;
· aplatizează abdomenul;
· reduc dimensiunile cu cel puțin o mărime;
· ridică fesele;
· dau un aspect tonifiat pielii;
· conferă un aspect compact plăcut pe sub haine;
· susțin coloana;
· protejează spatele;
· sunt un plus pentru igienă.

Purtate în mod regulat, produsele Control Body și Intimidea au rolul de a ajuta corpul să se modeleze după formele dorite, frumos conturate de lenjeria cu rol de control a formei corpului. Fabricate în Italia, produsele sunt de cea mai bună calitate. Acestea sunt realizate din poliamidă, completată cu textură de elastan, iar unele au și bandă de silicon, pentru a înpiedica eventuala alunecare.

Produsele se adresează femeilor din patru categorii:
· Tinere interesate să arate mai bine;
· Femei care au avut o sarcină;
· Femei peste 30 de ani;
· Femei care au avut intervenții chirurgicale.

//makeagif.com/r1Fb0z

Fetele tinere sunt active, dar fiind în etapa în care se dezvoltă, descoperă noi trucuri de frumusețe, sunt mereu în căutarea secretului pentru silueta perfectă. Corpul lor este încă în formare, deci, pe lângă o dietă echilibrată și sport, produsele modelatoare Intimidea vor fi un real ajutor în acest sens.

Femeile sunt în etapa cea mai frumoasă a vieții atunci când devin mame. Tot atunci au tendița să fie depresive și să își piardă stima de sine, datorită schimbărilor fizice survenite după sarcină. Rolul modelatoarelor este de a ajuta corpul să își revină. Țeșătura compactă dar elastică modelează și conferă un aspect plăcut, tonifiat, iar mama va putea purta hainele de dinainte de sarcină.

Femeia peste 30 de ani intră în etapa de viața în care investește mai mult în felul în care arată. Indiferent de srea fizică, aceasta este conștientă de abilitățile sale, și va îmbina utilul cu plăcutul, mai exact va opta pentru produse care o ajută pe timpul zilei să se simtă confortabil, mai sigură pe aspectul ei fizic, deci mai încrezătoare.

La un moment dat în viață, femeile aleg, voit sau mai puțin voit, să aibă intervenții chirurgicale. Pentru că unele zone au nevoie de ajutor, produsele modelatoare sunt întâlnite și în recomandările medicilor, cu precădere femeilor care au suferit intervenții de reducere a țesutului, liposucție și alte tipuri de implanturi.

Descoperiți voi însevă beneficiile produselor modelatoare Control Body și Intimidea. Cu VANTO, veți simți compatibilitate de la prima purtare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *