free download 78 travel guides written by experts

Pepe vs Pepe la „Te cunosc de undeva!”

Maria Buzã – senzaţionalã în interpretarea latin-lover-ului

Extraordinarã ca de fiecare datã, Maria Buzã a fãcut senzaţie sâmbãta aceasta la „Te cunosc de undeva!”. Îndrãgita actriţã a intrat foarte bine în rolul lui Pepe, iar transformarea sa a fost pe mãsurã, deşi la lecţiile de canto mai în glumã, mai în serios a fost la un pas sã se arunce pe geam. Momentul sãu a fost îngreunat şi de faptul cã Pepe a stat mereu în faţa ei, ca invitat special al juriului. Nu una, ci patru Oana Zãvoranu i-au fost alãturi Mariei în timpul prestaţiei sale.

Sãptãmâna aceasta îndrãgita actriţã Maria Buzã a avut parte de un rol extrem de dificil în super show-ul „Te cunosc de undeva!”. Dupã ce sãptãmâna trecutã a imitat-o pe Angela Similea, interpretând extraordinar piesa „Casa mea”, de aceastã datã lucrurile s-au dovedit a fi mult mai complicate. Provocarea a fost şi ea una dublã, întrucât personajul pe care trebuia sã îl imite de aceastã datã, latin-lover ul Pepe, a fost prezent în salã, ca invitat special al juriului.

Cu toate acestea, Maria s-a descurcat impecabil. Totul a fost minuţios pregãtit, pâna în cele mai mici detalii. Sprâncene false, cãmaşa argintie şi pantaloni bufanţi, aşa şi-a fãcut intrarea în scenã Maria, flancatã de patru Oana Zãvoranu. Lui Pepe mai cã i-au dat lacrimile de râs, iar juriul nu a avut decât cuvinte de laudã pentru artistã şi asta nu pentru cã adevãratul interpret ar fi fost chiar lângã ei.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 01.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *