free download 78 travel guides written by experts

Pepe si Oana Zavoranu se pun cu blondele

În săptămâna dragostei, la o ediţie de colecţie „Te pui cu blondele”, Dan Negru a invitat unul dintre cele mai longevive şi interesante cupluri din showbizz. Pe 16 februarie Oana Zăvoranu şi Pepe se pun cu blondele.

Sezonul de colecţie „Te pui cu blondele?” continuă săptămâna aceasta la Antena 1 cu o ediţie dedicată dragostei. Între Valentine’s Day şi Dragobete, Dan Negru sărbătoreşte dragostea cu o ediţie specială: invitaţii formează o pereche, intrebarile sunt din sfera dragostei, a vieţii de cuplu, a sărbătorilor închinate lui Eros.

În timpul emisiunii, provocată să spună care a fost cea mai frumoasă declaraţie de dragoste primită de la soţul ei, Oana Zăvoranu a mărturisit că cea mai frumoasa declaraţie a fost cererea în căsătorie. În mod surprinzător, Pepe nu i-a propus Oanei să fie soţia lui nici pe o insulă exotică, nici cântându-i sub balcon, nici la o cina romantincă, ci printr-un… sms. Mai mult decât atât, când Pepe i-a scris sms-ul, Oana dormea.

Cum au răspuns cei doi întrebărilor puse de Dan Negru şi cum s-au descurcat în lupta cu blondele, telespectatorii vor putea urmări mâine seara, de la 20.20, pe Antena1.

Bucuresti, 15.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *