bucharest tech week 2021

Pepe a devenit un megastar plin de fite

Star nervos și irascibil, Pepe o pune pe asistenta sa, Ozana, să-i facă un masaj pe burtă "ca să-și relaxeze organele", înainte de concert. N-apucă să se destindă pentru că, peste ei, dă buzna o fană disperată care se aruncă de-a dreptul asupra idolului ei. Toate astea se întâmplă duminică, 5 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”, pe cea mai abruptă scenă dintr-un platou de televiziune, unde Pepe va face echipă cu Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Lucian Ghimiși, în megaproducția “Megastarul plin de fițe”.

Ei au de improvizat la indicațiile prezentatorului Cosmin Seleși, în următoarele roluri: Pepe este megastarul latino, Ozana e asistenta megastarului, Lucian urcă pe planul înclinat pe post de chelner, iar Andreea Bălan pe acela al fanei dezlănțuite.

“Te ia amețeala acolo. E normal?”, se întreba Ozana, la coborârea de pe planul înclinat la 22,5 grade. “Chiar a fost tare experiența. Am venit cu lecțiile făcute. Probabil că toată lumea s-a așteptat să mă rostogolesc, însă am făcut tot posibilul să-mi păstrez echilibrul și să nu fac mișcări bruște”, a mai spus Ozana.

Care dintre colegii săi și-a pierdut echilibrul pe cea mai înclinată scenă din România, vedeți duminică, 5 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.

Bucuresti, 04.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *