free download 78 travel guides written by experts

People Public Relationships Agency va gestiona comunicarea pentru brandul Subway in Romania

Subway România este cel mai nou brand intrat în portofoliul People Public Relationships Agency. Contul a fost câștigat în urma unui pitch la care agenția a fost invitată după ce a luat Aurul la Sabre Awards, învingând chiar campania Subway. Începând cu 1 martie, agenția va gestiona relațiile cu presa, campaniile promoționale (creația și distribuția materialelor), evenimentele speciale și comunicarea în social media.

"Subway este unul dintre brandurile foarte dragi mie, pe care l-am descoperit cu mult timp înainte să ajungă în România, în timpul unor city break-uri. Istoria acestui brand și particularitățile de comunicare ne oferă oportunități unice de a dezvolta campanii creative, care să contribuie atât la consolidarea imaginii Subway în România, cât și la dezvoltarea rețelei Subway la nivel național. Astfel, serviciile pe care le oferim companiei Subway includ consultanță strategică, aliniată obiectivelor de business, cât și consultanță de marketing, demonstrând abordarea integrată în gestionarea celui mai nou cont din portofoliul nostru”, a declarat Tudor Dăescu, Managing Director People Public Relationships Agency.

"Expertiza pe segmentul restaurante și recunoașterea primita de agenție pentru campaniile de comunicare dezvoltate și premiate la nivel internațional, poziționează People Public Relationships Agency drept un partener strategic, pregătit pentru a face față provocărilor Subway. Astfel, împreună ne dorim să dezvoltăm brand-ul Subway în România, iar solutiile creative propuse de People Public Relationships Agency ne-au demonstrat abordare strategică, pliată pe nevoile noastre de comunicare", declară Fabiola Rios, Marketing Manager Subway.

Brandul Subway este prezent în România din 2011, când a inaugurat primul restaurant în București. În prezent, Subway are cea mai mare retea de restaurante din lume, iar în România numără 17 restaurante în Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iași, Constanța, Ploiești, Pitești și Suceava, urmând să se extindă în continuare.

People Public Relationships Agency a câştigat Aurul la categoria Food Service în cadrul galei de premiere a Sabre Awards. Agenția a concurat alături de cele mai apreciate agenţii de PR din EMEA şi branduri internaţionale. În plus, în 2013, People a caștigat Silver Award for Excellence în cadrul competiție PR Award, la categoriile PR pentru marketing – Produse și servicii existente și Social Media, cu campania dezvoltată pentru Cafeneaua Veche.

Bucuresti, 12.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *