Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pentru utilizatorii care fac primii pasi in lumea smartphone-urilor

Cu noul Vodafone Smart II, smartphone-urile devin mai accesibile

De maine, utilizatorii Vodafone Romania vor putea achizitiona noul Vodafone Smart II, a doua generatie a terminalului ce a adus smartphone-urile mai aproape de utilizatori. Noul Smart II se remarca prin specificatii tehnice de ultima generatie si un foarte bun raport pret-calitate.

„Utilizatorii nostri vor putea beneficia de experienta imbunatatita oferita de noul Vodafone Smart II, un terminal ce continua seria de lansari pe segmentul smartphone-urilor populare, deschisa de Vodafone Smart, care a devenit cel mai bine vandut terminal din categoria entry-level. Noul smartphone a fost dezvoltat de Vodafone Group pentru ca orice client sa poata beneficia de acces la informatie, jocuri, retele sociale si aplicatii utile. Astfel, Vodafone Smart II este destinat utilizatorilor aflati la inceput de drum in lumea telefoanelor inteligente”, a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania.

Noul Vodafone Smart II, terminal ce functioneaza cu sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread), este disponibil la preturi ce pornesc de la 1 Euro, impreuna cu abonamentul Mega 8 si Internet pe Mobil 250 MB.

Posesorii noului Vodafone Smart se pot bucura de camera foto de 3,2 MP, alaturi de un ecran touchscreen capacitiv HVGA cu diagonala de de 3,2”. Utilizatorii pot stoca imaginile si clipurile pe cardul de memorie inclus, de 2 GB.

Procesorul de 800 MHz si memoria RAM de 512MB asigura utilizatorilor un browsing si acces facil la continutul multimedia, precum si folosirea sutelor de mii de aplicatii disponibile in Play Store. In plus, toti utilizatorii isi vor putea personaliza telefonul, beneficiind de 3 carcase gratuite, formate din cate doua bucati, incluse in pachet, ce pot forma diferite combinatii de culori. Mai multe informatii despre noul smartphone vor fi disponibile la adresa www.vodafone.ro/smart.

Noul smartphone permite un browsing de viteza si comenzi vocale pentru Google Search. De asemenea, utilizatorii isi pot sincroniza, prin intermediul terminalului, e-mail-ul, contactele si calendarul. Mai mult, accesul imbunatatit la Facebook si Twitter recomanda smartphone-ul drept un terminal ce faciliteaza conectarea in permanenta la retelele sociale. De asemenea, utilizatorii pot accesa canalul “Recomandate de Vodafone”, disponibil in Google Play, ce grupeaza aplicatii relevante pentru consumatorii din Romania.

Telefonul va fi disponibil de maine in portofoliul Vodafone Romania si va putea fi achizitionat in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online Vodafone.

Bucuresti, 07.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *