free download 78 travel guides written by experts

Pentru santierele mari echipamente de constructii de vanzare

Cand se construiesc blocuri, scoli si cladiri de birouri e semn de progres.

Este adevarat ca nu trebuie sa fie taiati toti copacii si sa se diminueze suprafata parcurilor, ci trebuie sa existe un echilibru intre constructii si natura.

Daca turismul si restaurantele au stagnat sau au mers pe pierderi economice, constructiile este un domeniu de succes. Oamenii au nevoie de depozite, de locuinte, de institutii.

excavator

sursa foto

Lucrul imbucurator este ca nu se mai lucreaza ca pe vremuri, ci mecanizat, cu ajutorul utilajelor si masinilor. Pentru dezvoltatorii care lucreaza pe cont propriu exista firme care se ocupa de inchiriere sau de echipamente de constructii de vanzare la cele mai avantajoase preturi ca toate contractele sa fie indeplinite la timp.

Vremea ridicatului greutatilor la inaltime cu ajutorul scripetilor a trecut. Macaralele pot face acest lucru foarte bine, fara sa se produca accidente, daca se lucreaza cu maxima atentie.

Buldozerele pregatesc locul constructiei care trebuie sa fie neted ca in palma. Betonierele nu obosesc oricat material pentru constructii ar trebui sa pregateasca.

Dezvoltatorul stie ca pe site-ul firmei Retutilaje.ro gaseste tot ce are nevoie pentru finalizarea unor constructii:

-utilaje de mare mecanizare
-echipamente mica mecanizare
-piese de schimb si servicii de reparatii si mentenanta pentru utilajele pe care le vinde sau le inchiriaza.

Firma ofera aceste produse si servicii pe piata romaneasca din anul 1994 si are in portofoliu cartiere rezidentiale, biserici, scoli si teatre, dar si vile pe care dezvoltatorii le-au inaltat datorita echipamentelor si masinilor puse la dispozitie de acest furnizor serios.

De un sfert de secol, constructiile se inalta mult mai usor datorita Retutilaje.ro. La categoria utilaje de mare mecanizare gasesc produsele necesare si constructorii si detinatorii de cariere, dar si cei care doresc sa demoleze o constructie veche care se dovedeste un real pericol pentru toti.

Iata ce se poate comanda concret de pe site-ul firmei:

-manipulatoare telescopice
-buldoexcavatoare, deosebit de eficiente, fiindca reprezinta genul de produse 2 in 1.
-excavatoare
-auto gredere
-incarcatoare
-camioane de mare putere/capacitate
-dumpere
-statii de concasare si sortare
-statii de betoane
-statii de asfalt
-cilindrii compactori
-platforme de lucru la inaltime
-motocompresoare
-betoniere cu autoincarcare
-echipamente pentru asfalt
-macarale
-accesorii si piese utilaje.

Manipulator telescopic rotativ – MAGNI face parte din categoria utilajelor smart si are multe particularitati care sa determine cumpararea lui. Iata care sunt acestea:

1. Capacitatea de a ridica greutati mari, de la 4-16 tone in conditii de maxima siguranta.
2. Inaltimea mare de ridicare si variatia valorilor acesteia. Utilajul poate ridica 4, 8, 10 tone la 18 metri, dar si la 20 de metri si la 30 de metri, pana la 46 de metri. Se intelege ca inlocuieste cu succes o macara obisnuita, fiind mult mai eficienta decat aceasta.
3. Distanta maxima de lucru este de 33 de metri.
4. Poate vira in mai multe moduri
5. Executa mai multe operatiuni in functie de atasamentele care i se pun si pe care le recunoaste.
6. Se poate folosi chiar si in spatii stramte.

Se intelege cat de util este un astfel de utilaj la construirea halelor industriale si blocurilor, fiindca prin intermediul lui pot fi ridicate greutati pe care macaraua le-ar ridica de mai multe ori, in plus, exista pericolul ca o macara-turn sa se prabuseasca peste masini sau alte cladiri din vecinatate, cum s-a intamplat.

De ce buldoexcavatoarele sunt indispensabile? Fiindca si aceste utilaje sunt versatile ca manipulatorul telescopic rotativ de mai sus.

Cu buldoexcavatorul se demoleaza cladirile dezafectate si tot cu ajutorul lui se debaraseaza mai usor materialele ramase, care pot fi incarcate in camioane si duse departe de locul respectiv.

De asemenea, pot fi folosite si la sapatul santurilor pentru canalizare, alimentarea cu apa sau cu gaz.
Buldoexcavatoarele Terex prezinta tehnologie de ultima generatie la bord, prin urmare se disting prin performante si securitatea celor care le conduc si a celor care se afla pe santier.

Cand constructiile iau o pauza, adica iarna, utilajele prezentate mai sus pot fi folosite la deszapezit si cumparatorul isi scoate banii.

Un buldoexcavator nu va sta niciodata degeaba in garaj sau pe santier, fiindca se gaseste ceva de facut cu ajutorul lui.

De pe santiere poate fi mutat in locurile in care se incarca masinile cu nisip, piatra sau balastru, in timp ce in iernile cu caderi masive de zapada sunt scoase sa desfunde drumurile inzapezite si sa faca partii de acces in zone rezidentiale.

Primarii gospodari cumpara astfel de utilaje pentru localitatile pe care le conduc, luand una dintre cele mai bune decizii, fiindca si in caz de inundatii sunt utile.

Utilajele aflate la vanzare pe site pot fi noi sau second-hand, cele folosite deja fiind foarte bune.
Firma pune la dispozitia colaboratorilor si piese originale de schimb pentru utilajele cumparate sau inchiriate, dar si profesionisti pregatiti sa le repare.

De aproape un sfert de secol firma Retutilaje.ro sustine prin ceea ce face constructiile din tara, fiind foarte apreciata de dezvoltatori.

Profita de toate utilajele performante pe care le poti cumpara, fiindca sunt investitii sigure! Multe dintre ele pot fi inchiriate, cand nu se lucreaza in punctele tale de lucru din cauza conditiilor cliematice grele.

Un buldoexcavator este binevenit dupa o furtuna puternica sa inlature pomii cazuti in drum, sa curete curtile pline de namol si de pietris aduse de apa.

Pe site-ul firmei exista o categorie speciala dedicata solicitarii ofertelor de pret. Formularul este bine structurat, iar clientii nu ai altceva de facut decat sa il completeze si sa il trimita.

De un sfert de secol, firma de mai sus inchiriaza si vinde utilaje performante ca tara sa infloreasca, oamenii sa aiba de lucru si constructiile sa se inalte mandre catre soare.

Articol de Marius C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *