free download 78 travel guides written by experts

Pentru prima oara in Romania – Concursul European al Montatorilor de Pardoseli

Asociația Montatorilor de Pardoseli din România (AMPR), cu sprijinul EUFA P+F (Asociația Europeană pentru Promovarea Pregătirii Profesionale a Montatorilor de Parchet și a Montatorilor de Pardoseli), organizează în perioada 29 – 31 martie, pentru prima oară în România, Concursul European al Montatorilor de Pardoseli.

Concursul se va desfășura în Pavilionul C3 din cadrul complexului Romexpo, în primele 3 zile ale manifestărilor expoziționale din domeniul construcțiilor Ambient Expo, Construct Expo și Expo Flowers & Garden. În paralel, Pavilionul C3, destinat acestui eveniment, va găzdui standurile expoziționale ale sponsorilor.

La concurs participă, alături de echipa României, echipe reprezentative desemnate de asociațiile profesionale din șase țări cu tradiție în domeniu: Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Italia și Polonia. Fiecare echipă va fi compusă din câte doi concurenți independenți și câte un concurent oficial pentru fiecare categorie de concurs.

Competiția va cuprinde două categorii:
Pardoseli din lemn – executarea unui montaj de parchet masiv și a finisajelor aferente.
Pardoseli elastice – executarea a trei montaje – linoleum, mochetă și pardoseală PVC.

Categoria „Pardoseli elastice” a fost inclusă anul acesta pentru prima dată în cadrul Concursului European al Montatorilor de Pardoseli, la propunerea AMPR.

Fiecare arbitru va juriza lucrările din categoria prevăzută, cu excepția lucrărilor țării pe care o reprezintă. Toți oficialii sunt absolvenți ai cursurilor de arbitraj organizate de EUFA P+F.

Juriul va beneficia de prezența domnului Heinz Brehm, Președinte EUFA P+F.

Ultima zi a concursului se va încheia cu premierea lucrărilor câștigătoare. Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul unei ceremonii la Muzeul de Istorie al României.

În aceeași perioadă, 29 – 31 martie 2012, se va face și jurizarea, respectiv premierea lucrărilor declarate câștigătoare la Concursul Național Studențesc pentru Design de Pardoseli – ediția 2012, competiție organizată de AMPR împreună cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București.

Parteneri media: Agenda Construcțiilor, Bursa Construcțiilor, Casa Mea, Casa și Grădina, Mansarde și Acoperișuri, Pardoseli Magazin, Planul Casei Mele, Portalconstruct.ro, Proiectcasa.ro, ProIDEA, România Liberă, România TV, Spatiulconstruit.ro.

Sponsori oficiali ai evenimentului: Arboris, Ax Perpetuum, Bauwerk, Bona, Construct Consult Invent Forbo Bonding Sistems-Erfurt, Forbo Flooring Siegling, Kronospan, Loba&Wakol, Mapei România, Menatwork Est Prefabricate, Murexin, Premium Floors, Uzin, Witex.

Organizator logistic: Paloma Tours.

Bucuresti, 26.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *