free download 78 travel guides written by experts

Pentru Loredana, Marius Moga, Smiley si Pavel Bartos, doar VOCEA conteaza

Pentru a patra oară, Loredana, Marius Moga, Smiley şi Pavel Bartoş vor porni în căutarea celei mai spectaculoase voci din ţară. “Vocea României”, emisiunea care a atins recorduri de audienţă in ediţiile precedente, le va aduce din nou în faţa telespectatorilor pe cele patru vedete, care au descoperit şi au pus în valoare unele dintre cele mai bune voci ale României.

Implicaţi în această producţie încă de la primul sezon, Loredana, Marius Moga, Smiley şi Pavel Bartoş vor continua aventura pentru găsirea celei mai bune voci din România. “Mă bucur să încep iar căutarea de oameni frumoşi, cu voci fantastice. Sunt sigură că show-ul va fi şi mai palpitant ca până acum, aşa că îi aştept pe cei mai buni concurenţi să mă uimească cu totul!”, susţine Loredana.

Marius Moga, compozitorul român care a cucerit o lume întreagă cu creaţiile sale, va face din nou parte din juriul emisiunii “Vocea României”: “Am multe idei şi planuri muzicale, iar la această ediţie voi căuta vocile perfecte, cu care să le pun în practică!”

De asemenea, Smiley, unul dintre artiştii preferaţi ai românilor, revine la PRO TV pentru noul sezon “Vocea României”. Smiley a fost antrenorul învingător al primului sezon, alături de elevul său, Ştefan Stan. “Vocea României este proiectul în care mă implic de fiecare dată cu drag, pentru că mi-a oferit prieteni de suflet, artişti minunaţi, care mi-au devenit parteneri, şi multă energie creativă. Aşa că întorc scaunul a patra oara pentru Vocea României!”, a declarat Smiley.

Pavel Bartoş revine în această toamnă la PRO TV, în ipostaza de prezentator al Vocii României. Actorul este nerăbdător să dea startul celui de-al patrulea sezon, dând savoare şi umor show-ului: “Şi de această dată, aştept cu entuziasm preselecţiile, pentru a descoperi, alături de antrenori, vocile fabuloase ale României”.

După ce, timp de trei sezoane, a ținut milioane de români în fața televizoarelor, adevărata competiție a vocilor continuă. Ediția a patra “Vocea României” invită participanţii să se înscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente în mai multe orașe din România.

Caravana “Vocea României” ajunge pe 8 iunie în Cluj-Napoca, pe 15 iunie în Iaşi şi pe 22 iunie la Timişoara. Turul prin ţară se încheie în oraşele Bucureşti, cu preselecţiile de pe 28 şi 29 iunie, şi Constanţa (13 iulie).

Vocea României a obținut rezultate record de audiență la PRO TV încă de la primul sezon, iar succesul a fost din ce în ce mai mare (8,5 rating și 26% share în anul 2011, 12 rating și 26,4% share în 2012 și 13,2 rating și 30,5% share în 2013, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani).

The Voice este un format internațional cu o popularitate imensă, care a câștigat în ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

Bucuresti, 29.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *