Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pentru Dan Bittman e timp de X Factor

Chiar dacã Nu mai e timp de nimic, Dan Bittman are mereu timp pentru un show la puterea X. Din aceastã toamnã, solistul trupei Holograf vine la Antena 1 în calitate de jurat şi mentor X Factor. A mai rãmas o singurã zi pânã când caravana X Factor va porni prin ţarã în cãutarea urmãtorului super star al României. Mâine audiţiile X Factor iau startul la Craiova.

Din toamnă, X Factor revine la Antena 1 cu un nou sezon în care concurenţii vor ridica show-ul la puterea X. Unul dintre cei care vor căuta urmărtorul super star al României va fi Dan Bittman. Telespectatorii vor avea ocazia să îl vadă pe solistul trupei Holograf într-o ipostază cu totul nouă,  aceea de jurat şi mentor al unuia dintre cele mai apreciate formate de televiziune În întreaga lume.

Puternic, elegant, rafinat, cu o experienţă de peste 25 de ani în showbiz, Dan Bittman este una dintre cele mai longevive şi apreciate figuri ale muzicii româneşti. Alături de trupa sa, a scos hit după hit şi a cucerit generaţii la rând. Charismatic, Dan Bittman a demonstrat în toţi aceşti ani că este un artist complet, astfel că acum este gată să recunoască factorul X în miile de români ce vor veni la etapa audiţiilor cu juriul. A ştiut să se păstreze tanar, este non conformist si imprevizibil şi şi-a surprins mereu fanii.

Căutările factorului X încep mâine în Oltenia, când Răzvan şi Dani îi vor aştepta la Universitatea din Craiova pe românii care au încredere în forţele proprii, au factorul curaj, voce şi charismă, transmit emoţie şi sunt capabili să facă show. În acest an, caravana X Factor va trece prin şase oraşe. După Craiova, urmează pe lista opririlor Sibiul, locul în care pe 18 iunie toţi cei care cred ca au factorul X sunt aşteptaţi la audiţii, la Hotelul Apollo Hermannstadt.

De pe harta X Factor nu putea lipsi oraşul de suflet al lui Răzvan şi Dani, locul în care se simt mereu “acasă”. Pe 21 iunie, prezentatorii X Factor se vor afla la Timişoara, la hotelul Boavista, acolo unde sunt siguri că vor găsi o mulţime de români talentaţi. Anul trecut Timişoara s-a remarcat cu voci extraordinare printre care cele ale Dianei Hetea, Irinei Florea sau ale copiiilor de la Duo Voice.

Mai departe, călătoria prin ţară continuă cu o oprire la Cluj, pe 24 iunie la Cluj Arena, pentru ca pe 27 iunie caravana X Factor sa ajungă în Moldova, în Piaţa Stefan cel Mare, la Palas Iaşi. Prima etapă a audiţiilor se va încheia la Bucureşti, pe 1 iulie, la Palatul Naţional al Copiilor, pentru ca apoi, concurenţii să stea faţă în faţă cu juriul, în cea de-a doua etapă a audiţiilor.

În această toamnă Antena 1 aduce un nou sezon X Factor. În 2011, X Factor România nu a fost doar o desfăşurare incredibilă de forţe, ci şi show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din ţara noastră: 200.000 de euro. X Factor le oferă românilor talentaţi, care au voce, prezenţă scenică, curajul de a se face remarcaţi, puterea de a transmite emoţie şi a face show pe scenă, oportunitatea de a-şi schimba vieţile, dar şi un substanţial premiu.

Programul complet al audiţiilor poate fi aflat de pe www.xfactor.a1.ro sau de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului: //www.facebook.com/xfactor.romania.

Bucuresti, 14.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *