free download 78 travel guides written by experts

Pentru cel de-al doilea an consecutiv TOPEX prezent la EXPO COMM Argentina

În perioada 23 – 26 septembrie, compania TOPEX se va alătura pentru cel de-al doilea an consecutiv comunităţii expozanţilor EXPO COMM în oraşul Buenos Aires.
 
Cu peste 150 de expozanţi şi 20 000 de vizitatori în fiecare an, acest eveniment adună cel mai mare număr de vizitatori calificaţi din toată lumea, oferind acestora oportunitatea de a interacţiona cu profesionişti din industrie în căutarea ultimelor inovaţii tehnologice din domeniu.

Fiind expozant pentru cel de-al doilea an consecutiv în cadrul acestui eveniment, intenţia TOPEX este de a-şi extinde relaţiile de business în America de Sud şi de a-şi promova portofoliul de produse în faţa companiilor naţionale şi internaţionale prezente la EXPO COMM Argentina.

În cadrul evenimentului, atenţia sa se va concentra pe soluţiile TOPEX VoiBridge şi TOPEX VoxiPlus, destinate companiilor mici şi mijlocii. Compania va prezenta de asemenea şi arhitectura completă TOPEX NGN, o soluţie flexibilă bazată pe echipamentul său Softswitch şi întreaga sa gamă de Media Gateway-uri, menită să ofere clienţilor servicii de voce după modelul "pay as you grow".

“Am hotărât să participăm ca expozanţi pentru a doua oară la EXPO COMM Argentina deoarece considerăm că acest eveniment este unul foarte important în America de Sud şi ne ajută să promovăm produsele şi soluţiile TOPEX în această zonă. Prin această participare sperăm să creştem vizibilitatea produselor noastre şi de asemenea să întâlnim companii din America Latină dispuse să facă parte din reţeaua noastră de distribuţie.”, a declarat Dl. Dan Hodoş, Regional Sales Manager în cadrul TOPEX.

Expoziţia reuneşte profesionişti din sectorul IT şi Telecomunicaţii, operatori internaţionali, furnizori de servicii şi produse, clienţi corporate iar echipa TOPEX se va alătura acestor participanţi în perioada 23 – 26 septembrie la EXPO COMM Buenos Aires, stand D-02.

Bucuresti, 15.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *