free download 78 travel guides written by experts

Pentru cei care isi doresc mai multe aplicatii utile

Noi versiuni ale aplicatiilor Transport Urban si Mersul Trenurilor, powered by Vodafone

· Transport Urban include detalii despre traseele mijloacelor de transport in comun din Capitala si din Iasi, si aduce in premiera posibilitatea platii abonamentului zilnic de calatorie RATB
· Mersul Trenurilor, aplicatie prin care utilizatorii de smartphone gasesc trenul de care au nevoie si informatiile complete legate de costuri si rute, este de acum disponibila si pentru Android

Vodafone, impreuna cu Asociatia Concept Urban, lanseaza astazi aplicatia gratuita Transport Urban powered by Vodafone. Aplicatia include optiunea de planificare a rutelor urbane, utilizand mijloacele de transport public din Bucuresti si Iasi si este compatibila cu sistemele de operare Android, iOS si Windows Phone. In premiera, utilizatorii din Bucuresti isi vor putea plati calatoriile in sistemul de transport public RATB direct din aplicatie.

Tot astazi, Vodafone lanseaza si aplicatia Mersul Trenurilor powered by Vodafone, construita prin intermediul platformei Appscend, disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android. Aplicatia ofera acces facil la o baza de data permanent actualizata despre circulatia curselor feroviare din tara, cu ajutorul careia utilizatorii vor putea sa gaseasca toate informatiile necesare pentru o calatorie cu trenul in tara.

“Aplicatiile Transport Urban si Mersul Trenurilor, powered by Vodafone, reprezinta doua surse importante de informare in viata de zi cu zi pentru utilizatorii de smartphone-uri din Romania. Lansarea lor pentru mai multe platforme imbogateste lista de aplicatii pe care le-am identificat ca fiind printre cele mai utile din segmentul lor, menite sa simplifice accesul la informatii cu ajutorul internetului pe mobil. In plus, lansam in premiera si optiunea de achizitionare de abonamente zilnice de calatorie RATB direct prin intermediul aplicatiei Transport Urban, tarifabila pe factura sau direct din creditul cartelei Vodafone”, a declarat Ovidiu Paraschivescu, Team Leader, Applications, Vodafone Romania.

Astfel, utilizatorii din Bucuresti vor putea achizitiona un abonament zilnic de calatorie RATB direct din aplicatie, la acelasi pret cu cel platit la punctele de vanzare RATB, fara alte costuri suplimentare. Achizitionarea se face prin accesarea butonului de plata bilete, iar dupa selectarea optiunii „Plateste prin SMS” aplicatia va genera un SMS predefinit cu textul „A” catre numarul 7456. Utilizatorul trebuie doar sa selecteze optiunea de trimitere SMS, iar dupa cateva secunde, acesta va primi confirmarea platii si codul de control alocat. Mesajul trebuie pastrat pana la expirarea valabilitatii abonamentului.

Transport Urban powered by Vodafone include harta oraselor Bucuresti si Iasi, pe care sunt prezente toate statiile autobuzelor, tramvaielor si troleelor, precum si instrumente de selectare a punctelor de plecare, respectiv de sosire, calcularea rutei optime realizandu-se astfel cu usurinta. In plus, traseele pot fi printate, salvate sau trimise prietenilor. In curand, aplicatia va integra si retelele de transport din Brasov, Timisoara, Constanta si Cluj-Napoca. Atat versiunea pentru mobil, cat si cea web a Transport Urban (www.transporturban.ro), sunt disponibile in limbile romana si engleza.

Prin sustinerea acestori parteneriate, Vodafone Romania continua strategia de a promova aplicatiile relevante pentru utilizatorii sai si de a sprijini comunitatea locala a dezvoltatorilor.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, dupa venituri, cu 404,6 milioane de clienti in intreaga lume, la 31 martie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

Bucuresti, 13.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *