Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pentru Black Friday 2015, ZorileStore anunta campania “Eclipsa totala de preturi”

ZorileStore va derula între 20 și 22 noiembrie campania “Eclipsa totalã de prețuri”. De acest Black Friday, magazinul va oferi reduceri de pânã la 70%. Pentru cã se apropie iarna, o atenție deosebitã va fi acordatã produselor de sezon, de la ghete și haine pânã la accesorii. Chiar și cele mai noi colecții vor intra în categoria produselor cu reduceri. Și pentru cã este “Eclipsa totalã de prețuri”, de reduceri vor beneficia și alte produse, cum ar fi pantofi sport, pantofi casual, teniși, bascheți etc., de la cele mai populare branduri pe care ZorileStore le listeazã în portofoliul sãu cum ar fi Northland Professional, Skechers, Puma, Pepe Jeans, Vans, Le Coq Sportif și New Era.

Printre avantajele de a cumpãra de la ZorileStore se numãrã vizualizarea produselor prezente pe site la 360 de grade, livrarea în termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii, posibilitatea verificãrii conținutului coletului și faptul cã toate produsele prezentate pe site sunt pe stoc.

Domeniul comerțului online de fashion se confruntã cu numeroase magazine care comercializeazã mãrfuri contrafãcute ºi, tocmai de aceea, ZorileStore oferã clienților sãi certitudinea cã produsele achiziționate din cadrul magazinului sunt originale, acestea beneficiind și de garanție.

Pentru cumpãrãturi cât mai eficiente și pentru a afla rapid cele mai noi și mai bune reduceri de Black Friday, ZorileStore.ro recomandã clienților sã își creeze din timp un cont, sã se aboneze la newsletter și sã își alcãtuiascã o listã cu produsele pe care le-ar dori înainte sã debuteze campania “Eclipsa totalã de prețuri”. Ghetele pentru bãrbați pot fi gãsite pe site aici, cele pentru femei sunt aici, iar cizmele pentru doamne și domnișoare pot fi văzute și achiziționate de aici. Pentru haine, domnii pot vizita categoria îmbrăcăminte de aici, iar doamnele de aici.

Bucuresti, 17.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *