free download 78 travel guides written by experts

Pentru al patrulea an consecutiv, Mercedes-Benz Romania incurajeaza responsabilitatea in trafic:

test de lumini gratuit intre 1 si 30 noiembrie 2012

· Testul de lumini gratuit, iniţiat în România de Mercedes-Benz, a ajuns la cea de-a patra ediţie
· Verificarea şi reglarea gratuită a luminilor exterioare pentru toate autoturismele şi autovehiculele comerciale Mercedes-Benz se poate efectua în perioada 1-30 noiembrie 2012
· Responsabilitate faţă de şoferii Mercedes-Benz şi comunitate: o acţiune realizată pentru a contribui la scăderea numărului de accidente provocate de problemele de vizibilitate în anotimpul rece

În perioada 1-30 noiembrie 2012, pentru a patra oară în România, Mercedes-Benz oferă gratuit un program de verificare şi reglare a luminilor exterioare. Acţiunea va avea loc în Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din ţară şi se adresează tuturor proprietarilor de autoturisme şi autovehicule comerciale Mercedes-Benz.

Testul de lumini este un demers iniţiat pe plan local în 2009 de Mercedes-Benz, prima companie auto din România care a organizat o campanie de testare a luminilor la nivel naţional. Campania porneşte din angajamentul companiei pentru responsabilitate şi devotamentul pentru comunitate şi siguranţa în trafic.

Mai mult, pentru că una dintre priorităţile Mercedes-Benz este responsabilitatea în trafic, acest demers îşi propune să sporească siguranţa traficului din România şi să diminueze numărul de accidente, prin asigurarea unei vizibilităţi sporite în sezonul rece.

Mercedes-Benz îşi reconfirmă angajamentul faţă de conducătorii auto prin responsabilitate şi siguranţă în trafic încă din anii ’50, de când Mercedes-Benz a lansat pentru prima dată programul de testare a luminilor la nivel global.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz şi despre această campanie puteţi accesa la adresele: www.mercedes-benz.ro şi www.mercedes-benz.ro/TestLumini – odată cu începerea campaniei.

Bucuresti, 31.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *