Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pentru al doilea an consecutiv, PokerStars a fost numit unul dintre cele mai bune locuri de munca

din Regatul Unit

PokerStars a fost numit unul dintre cei mai buni angajatori din Regatul Unit şi din Insula Man de către Institutul “The Great Place to Work®”, cea mai mare organizaţie de consultanţă din lume specializată în evaluarea şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă.

Pentru al doilea an consecutiv, PokerStars a fost selectată drept una dintre primele 25 de companii – categoria “Companii Mari” – în cadrul sondajului anual al Institutului, care evaluează sentimentele angajaţilor faţă de companiile pentru care lucrează. La începutul acestui an și biroul PokerStars din Costa Rica a fost numit unul dintre “Cele mai bune locuri de muncă” din această ţară.

“Este o mare onoare să ne aflăm pe lista realizată de The Great Place To Work Institute cu “Cele mai bune locuri de muncă” din Regatul Unit. Această alegere demonstrează accentul pe care întreaga noastră organizaţie îl pune pe oamenii din echipele sale. Angajamentul nostru, acela de a fi un loc de muncă excelent, începe la nivel executiv şi se reflectă în fiecare decizie pe care o luăm", a declarat Lynn Hunter, Director de Resurse Umane în cadrul PokerStars.

În acest sondaj, sunt incluse 6000 de organizaţii din întreaga lume, însumând aproximativ 10 milioane de angajaţi. Birourile PokerStars din Londra şi Insula Man au fost, ambele, incluse în analiza derulată de The Great Place to Work® Institute. Pentru a se obţine o viziune de ansamblu nu numai asupra politicilor şi practicilor de resurse umane ale organizaţiei, ci şi asupra modului în care acestea sunt percepute de angajaţi, sondajul i-a implicat atât pe angajaţi, cât şi conducerea companiei.

"Anul acesta suntem încântaţi să recunoaştem un număr record – 80 de companii – care au dobândit acest statut atât de dorit, “Cel mai bun loc de muncă”, adică un loc de muncă în care angajaţii investesc încredere şi în care se implică substanţial. În actualul climat economic, este mai important ca oricând pentru companii să realizeze cât de important este să creeze şi să menţină cultura celui mai bun loc de muncă, înţelegând în acelaşi timp ce impact pozitiv poate avea acest aspect asupra performanţelor profesionale”, a declarat Tom O’Byrne, Chief Executive, The Great Place to Work® Institute.

Bucuresti, 14.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *