free download 78 travel guides written by experts

Pentru al doilea an consecutiv Golin este agentia de PR #1 in Romania

Golin a fost desemnată cea mai performantă agenție de PR din România în cadrul ediției 2015 a Galei BizPRAwards. Astfel, Golin reușește o nouă premieră, fiind singura agenție de PR care își menține poziția de lider în top pentru al doilea an consecutiv.

„Performanţa de a fi pe primul loc în topul Biz doi ani la rând se datorează oamenilor din echipa Golin, care sunt pasionați și implicați 100% și contribuie zi de zi la a fi cei mai performanți pe toate cele patru paliere atât de importante pentru industria de comunicare: analiză, creativitate, implementare și raportare. Le mulțumim clienților noştri – care au avut încredere în noi de-a lungul timpului și cu care împărtășim ambiția de a fi cei mai buni. Scriem împreună istoria industriei de PR în România, iar acest lucru se întâmplă pentru că we #goallin”, spune Monica Botez, Managing Partner, Golin România.

Tot în cadrul galei BizPRAwards 2015, Golin a primit premiul pentru Cea mai bună reputație în PR în 2015.

Topul celor mai performante 30 de agenții de PR este un studiu BIZ și Unlock Market Research realizat în baza colectării și analizei indicatorilor care vizează performanțele financiare ale agențiilor și imaginea pe care acestea o au în rândul companiilor care plătesc pentru servicii de consultanță în comunicare. Materialul este rezultatul corelării celor două clasamente preliminare, fiecare având câte o pondere egală (50% – 50%). Mai multe informații despre metodologia de realizare a topului pot fi găsite aici.

Bucuresti, 26.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *