free download 78 travel guides written by experts

Pentru a doua oara consecutiv, Pastel Age organizeaza cea mai importanta competitia sportiva scolara

din Sectorul 1

Agenţia de brand experience Pastel Age organizează, pentru a doua oară consecutiv, competiţia sportivă şcolară Cupa 1, proiect iniţiat de Primăria Sectorului 1.

Obiectivul competiţiei este atragerea unui număr cât mai mare de participanţi, contribuind astfel la promovarea sportului, ca oportunitate de carieră şi totodată, ca un aspect esenţial pentru o viaţă sănătoasă. De aceea, începând cu ediţia din 2007, am schimbat complet conceptul evenimentului, îmbinând sportul cu spectacolul.  Strategia noastră s-a dovedit a fi cea potrivită. Datorită organizării şi promovării evenimentului, anul trecut s-a înregistrat un număr record de înscrieri. În total, au participat 124 de echipe şi 300 de concurenţi la atletism, ceea ce înseamnă mai mult de 1.700 de elevi activi în competiţii, deci 6,5 % din populaţia sportivă şcolară a sectorului 1.
Lansarea oficială a celei de-a opta editii a Cupei 1 a avut loc azi, 2 aprilie, in cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc la Hotel Radisson.

La conferinţă au participat:
·    Andrei Chiliman, Primarul Sectorului 1
·    Gabriela Szabo, Preşedintă a Asociaţiei Sport pentru Viaţă, partener în proiect. Gabriela este multiplă campională olimpică şi mondială.
·    Alin Şania, handbalist în cadrul echipei Steaua MFA Bucureşti, campioană naţională în 2008. Alin este şi jucător în naţionala României, înca din 2000.
·    Claudiu Niculescu, atacant la Dinamo Bucureşti. A înscris 18 goluri pentru Dinamo in campionatele europene, fiind unul dintre cei mai buni marcatori ai lui Dinamo Bucureşti in Europa.
·    Marian Arărău, pivot în cadrul echipei CSU Asesoft. Este cel mai bun tânăr marcator din istoria clubului Asesoft.

Sportivii invitaţi şi-au exprimat susţinerea faţă de proiect. Totodată, ei au mărturisit că sportul practicat în şcoală şi competiţiile şcolare au jucat un rol decisiv în cariera lor, povestind, fiecare, cum a inceput să facă sport.

Cupa 1 va găzdui competiţii la şase sporturi: atletism, handbal, baschet, fotbal, volei şi înot, pentru două categorii de vârstă (generală şi liceu), separat pentru fete şi băieţi. Noutatea acestei ediţii este proba de înot. Introducerea sa a fost favorizată de renovarea bazinelor de la şcoala nr. 3, de către Primăria Sectorului 1. Competitia va dura 3 luni, incluzând meciuri de grupe, sferturi, semifinale şi finale.
Tot ca noutate a competiţiei va fi şi donaţia de mingi către şcolile speciale din Capitală. Vizitatorii blogului Cupa1 sunt invitaţi să lase mesaje, prin care îi încurajează pe copiii cu dizabilităţi să practice sportul. Noi vom prelua mesajele şi le vom inscripţiona pe mingi, urmând ca apoi să le donam scolilor pentru copii cu nevoi speciale.  Mai multe informaţii despre competiţie, puteţi afla pe www.cupa1.ro.

Proiectul este coordonat, în cadrul agenţiei, de Oana Marchidan, Senior Project Manager.  Pastel Age are experienţă în organizarea evenimentelor sportive complexe, avand in portofoliu şi campania Sport pentru Viata, Campionatele Internationale de Atletism, Crosul Petrom..

Bucuresti, 02.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *