creative night talks

PeliPartners a asistat Saint-Gobain în achiziția societăților din grupul Duraziv

PeliPartners a asistat Saint-Gobain în achiziția societăților Duraziv şi Duraziv Color, specializate în producţia de adezivi, mortare, tencuieli, tencuieli decorative, vopsele şi profile metalice. Tranzacția a fost de tip competitive bid, oferta declarată câștigătoare fiind cea depusă de Saint-Gobain.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Carmen Peli (Partener), împreună cu Andreea Cărare (Senior Associate) și Adelina Iordache (Associate), și a implicat un număr de 15 avocați din cadrul tuturor departamentelor PeliPartners.

Carmen Peli, Head of Corporate M&A
Carmen Peli, Head of Corporate M&A

„Este o onoare pentru noi că am fost invitați să fim alături de Saint-Gobain în acest proiect și le mulțumim pentru încrederea cu care ne-au învestit prin acordarea acestui mandat. Echipa de Corporate M&A din cadrul PeliPartners adaugă astfel în portofoliu o nouă tranzacție, care confirmă faptul că piața de M&A din România rămâne una efervescentă și de interes la nivel european.” declară Carmen Peli, Head of Corporate M&A și partener coordonator al proiectului.

„Ne bucurăm că am putut realiza această tranzacție în cele mai bune condiții și într-un termen foarte scurt și că astfel vom putea extinde în curând gama de soluţii şi servicii oferite clienţilor noştri. Mulțumim echipei PeliPartners, care ne-a susținut cu profesionalism și dedicare în acest proiect.” declară Ovidiu Păscuțiu, CEO al Grupului Saint-Gobain în România.
T

ranzacția urmează a fi finalizată în cursul acestui an, după obținerea aprobării Consiliului Concurenței.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *