metalshow

PEGAS Sisteme de Management continua dezvoltarea

reţelei teritoriale de puncte de lucru

PEGAS Sisteme de Management, lider al pieţei de consultanţă în sisteme de management pe standarde internaţionale, a deschis în luna ianuarie 2007 un nou birou teritorial la Craiova.

PEGAS Sisteme de Management continuă şi în 2007, strategia de extindere a reţelei de birouri regionale prin deschiderea punctului de lucru de la Craiova. Noul birou PEGAS va furniza întreaga gamă a serviciilor PEGAS în zona Olteniei, acoperind judeţele Olt, Gorj, Dolj, Vâlcea şi Mehedinţi.

„Demersul nostru a venit ca urmare a dorinţei companiei de a acoperi mai bine această zonă a ţării, până de curând aflată în grija birourilor din Bucureşti, respectiv Timişoara. Ne aşteptăm ca această decizie să influenţeze pozitiv rezultatele anuale şi, în particular, să fie un real sprijin atât pentru Departamentul de Vânzări cât şi pentru Departamentul de Consultanţă”, ne-a declarat Claudiu Aiftimiei, Director de Vânzări PEGAS Sisteme de Management.

Pentru a fi prompţi în relaţia cu toţi clienţii, PEGAS a dezvoltat o reţea de birouri teritoriale în ţară, care acoperă în prezent toate zonele istorice ale României. Transilvania este deservită de sediul central situat la Tîrgu-Mureş, pentru Moldova este responsabil biroul din Piatra Neamţ, iar în zona capitalei este activ biroul din Bucureşti. Banatul şi Dobrogea sunt acoperite de birourile din Timişoara, respectiv Constanţa. Cel mai nou birou teritorial, cel de la Craiova, oferă soluţii complete de consultanţă organizaţiilor din Oltenia.

„Misiunea biroului de la Craiova constă în a redefini relaţiile noastre comerciale cu agenţii economici şi instituţiile din zonă, prin capacitatea de a răspunde cu promptitudine oricărei solicitări. Oportunităţile oferite de piaţă, pe de o parte, şi sistemul nostru intern de contractare şi derulare a proiectelor, pe de altă parte, constituie bune argumente spre a privi cu încredere asupra rezultatelor investiţiilor noastre financiare şi umane în zonă”, este de părere Directorul de Vânzări PEGAS, Claudiu Aiftimiei.

Bucuresti, 6.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *