free download 78 travel guides written by experts

Pedigree® si Whiskas® “Ajuta! animalele din adaposturi”

– O campanie pentru ajutorarea câinilor şi pisicilor fără stăpân din adăposturile din România
– Mars România donează 2% din volumul vânzărilor realizate in perioada campaniei, pentru produsele aflate in promotie, în limita a 100.000 de porţii de mâncare pentru animale

Pedigree® şi Whiskas® în parteneriat cu Asociaţia GIA – Group Initiative for Animals, vor derula în perioada 20 septembrie – 12 noiembrie 2011, campania “Ajută! Animalele din adăposturi”, venind în sprijinul câinilor şi pisicilor fără stăpân din adăposturile pentru animale din România.

În tara noastră există din ce în ce mai multe animale de companie, câini şi pisici, fără stăpân, care ajung să trăiască în adăposturile pentru animale, acestea devenind de cele mai multe ori neîncăpătoare şi neputând răspunde întotdeauna nevoilor lor, mai precis hrană adecvată. În acest context, Pedigree® şi Whiskas®, în parteneriat cu Asociaţia GIA – Group Initiative for Animals, şi-au propus să dea o mână de ajutor şi, cu ajutorul posesorilor şi iubitorilor de animale, vor dona 100.000 de porţii de mâncare.

“Am creat această oportunitate pentru a putea dialoga cu proprietarii de animale în jurul a ceea ce ne leagă: dragostea şi responsabilitatea pentru câini şi pisici. Ne dorim ca, împreună cu partenerii noştri şi cu ajutorul oamenilor responsabili, să oferim şi animalelor din adăposturi posibilitatea de a beneficia de hrană adecvată.”, a declarat Georgiana Sfrija, director de marketing Mars România.

În marile centre comerciale şi magazine din România, în care se comercializează hrană pentru animale, produsele Pedigree® hrană uscată şi Whiskas® hrană uscată şi plicuri vor fi semnalizate prin etichete speciale cu sloganul campaniei: “Ajută! animalele din adăposturi”. În raport cu vânzările realizate în campanie, Mars România, producătorul Pedigree® şi Whiskas®, lider pe piaţa locală de hrană pentru animale, va dona 2% din volumul vânzărilor produselor aflate în promoţie, în limita a 100.000 de porţii de mâncare pentru căţei şi pisici.

"Adăposturile de câini şi pisici se confruntă cu lipsa hranei de calitate, deorece se susţin doar din donaţiile iubitorilor de animale, iar acestea rareori ajung să acopere toate nevoile de îngrijire. Din experienţă, ştim cât de dificilă este această situaţie pentru organizaţiile de protecţia animalelor, drept pentru care ne-am alăturat campaniei Pedigree şi Whiskas, în speranţa că vom putea oferi condiţii mai bune de viaţă animalelor din adăposturi. Cei care nu au posibilitatea să adopte un câine sau o pisică, vor putea da o mână de ajutor alăturându-se campaniei noastre, donând o porţie de mâncare." a declarat Raluca Simion, preşedinte GIA.

Adăposturile pentru animale spre care vor pleca donaţiile sunt partenere ale Asociaţiei GIA şi se regăsesc în regulamentul campaniei.

Mai multe informaţii despre regulamentul campaniei se pot afla accesând www.pedigree.ro şi www.whiskas.ro.

Bucuresti, 20.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *