Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pedigree® lanseaza “Luna Igienei Orale”

Verifică gratuit sănătatea dentară a câinelui tău!

Pedigree® lansează "Luna Igienei Orale", o campanie pentru conștientizarea afecțiunilor dentare ale câinilor și prevenirea acestora. Pe parcursul lunii aprilie, Pedigree® invită toți posesorii de câini să verifice gratuit sănătatea dentara a companionului lor într-unul dintre cabinetele veterinare partenere campaniei*. Beneficiarii consultațiilor stomatologice gratuite vor primi cadou un pachet de Pedigree® DentaStix, un produs dedicat igienei orale, care prin atributele sale funcționale ajută la prevenirea afecțiunilor dinților și gingiilor, reducând formarea tartrului cu până la 80%.

“Posesorii de câini nu sunt suficient de bine informați pentru a avea grijă de sănătatea orală a câinilor lor și nu obișnuiesc să-i ducă la consultații stomatologice periodice. 4 din 5 câini cu vârsta peste 3 ani suferă de afecţiuni ale dinţilor şi gingiilor, cauzate de depunerile de placă și tartru. Netratate la timp, acestea pot conduce la afecțiuni ale gingiei și la complicații severe ce pot include pierderea dintelui afectat. Prevenția este esențială, iar prin campania pe care am lansat-o, ne propunem să le aducem la cunoștință posesorilor de câini afecțiunile dentare de care pot suferi prietenii lor și să îi învățăm cum să identifice și să prevină aceste suferințe,” a declarat Dr. Iulian Amza, medic veterinar, consultant Pedigree®.

"Luna igienei orale" este o amplă campanie marca Pedigree® , care pe lângă beneficiile directe pe care le oferă posesorilor de animale, își propune să îi informeze corect pe aceștia asupra afecțiunilor orale ale câinilor cu implicarea activă a medicilor veterinari din România.

Campania "Luna igienei orale" Pedigree® se va încheia la sfârșitul lunii aprilie și va fi reluată în toamna acestui an.

Pentru mai multe informații accesați www.pedigree.ro.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *