Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Peace PR

Adriana Tarus
Editura Tritonic

O privire la buletinele de stiri din intreaga lume este suficienta pentru a observa cat de multe noutati se bazeaza pe conflict – fie care este vorba de conflicte armate, personale, ale vedetelor, unor echipe la sport si asa mai departe.

Ce s-ar putea face insa pentru a se preve ni conflictele internationale? Cu soguranta se pot intreprinde multe actiuni si de asemenea se pot implementa Peace PR.

Desi conceptul nu este inca unul bine cristalizat se poate spune ca: "Peace PR sunt acele activitati de relatii publice care vizeaza gestionarea comunicarii publice pentru prevenirea violentelor si impiedicarea escaladarii conflictelor." (p. 56). Adriana Tarus reuneste in lucrarea sa teoria si practica. Peace PR se remarca printr-o abordare interesanta a unei ramuri a relatiilor publice pe care ar trebui sa se puna mai mult accent. O lucrare ce incearca sa ofere si o definitie a Peace PR dar si multe exemple de actiuni de succes desfasurate pana acum ("Green my Apple" si "Google Earth’s Crisis in Darfur" sunt doar doua dintre cele ce pot fi citite in carte.

In prefata Dorina Gutu spune ca "orice carte isi are cititorii pe care si-i merita." (p. 8). Peace PR merita sa fie citita de toti cei ce se gandesc la viitor, de toti cei procupati de problematica unei carti care iata vine sa trateze pentru intaia data un subiect dificil dar cu impact asupra tuturor. Important este fireste ca dupa lectura sa se si treaca la actiune – pe cat posibil

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *