Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Pe urmele antichitatilor” revine la HISTORY® cu un nou sezon

HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹, va lansa sezonul 7 al reality show-ului „Pe urmele antichităților” pe 20 iulie. Episoadele vor fi difuzate în fiecare luni, de la orele 22:00.

Noul sezon îi găseşte pe Mike şi Frank cu un job important în Dollywood, un parc de distracții ce a fost odată în proprietatea faimoasei cântărețe de muzică country Dolly Parton, dar şi răscolind printre obiecte neobişnuite pe o plantație din Alabama sau cheltuind mulți bani pe un lot de motociclete de colecție.

„Pe urmele antichităților” îi prezintă pe Mike Wolfe, proprietar al Antique Archaeology, împreună cu partenerul său de afaceri Frank Fritz, în ipostaza de anticari profesionişti în misiunea de a recicla America şi de a cutreiera țara în lung si în lat. Ȋn căutare de comori ascunse, ei scormonesc prin gropi de gunoi, beciuri, garaje sau hambare, întâlnind pe parcurs oameni excentrici cu poveşti de viață incredibile. Astfel, căutând relicve valoroase în cele mai neobişnuite locuri, ei transformă vechituri în obiecte de valoare şi dezvăluie în acelaşi timp atât imagini ale vieții americane, cât şi fărâme de istorie. Departe de a fi nişte dealeri de antichități înfumurați, personajele le arată telespectatorilor că această industrie nu se rezumă doar la buticuri de vârf.

Mai multe informații despre serial sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY.

1 HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Mai 2015, pe toată durata zilei].

Bucuresti, 16.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *